• Изчерпано

Поставка Joyroom JR-ZS217mini electric car holder dashboard phone bracket electric auto lock holder (JR-ZS218), Сив

Референция: 6941237115041

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Модерен електрически механизъм



Иновативната поставка за телефон за кола се откроява преди всичко с електрическия си механизъм. Когато е свързан към захранването, той се активира автоматично. Специален сензор от своя страна активира страничните рамена малко след като телефонът бъде открит. Захващат се само за 0,3 секунди, което означава, че имате нужда само от една ръка, за да фиксирате стабилно мобилния телефон. Освен това е също толкова лесно да освободите ръцете. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете клавиша отстрани на елемента.



Издръжлива вградена батерия



Батерията с голям капацитет ви позволява да използвате държача за дълго време, без да се зарежда. Прогнозният брой затваряния и отваряния е около 300. Това означава, че едно зареждане е достатъчно за месец, ако се използва няколко пъти на ден.



Мощност дисплей



Държачът е оборудван с много ясен дисплей за мощност. Това означава, че ще знаете кога да го заредите. Това е много удобна функция, която ще предотврати всякакви лоши изненади на пътя.



Адаптиран към потребителя



Малкият размер прави държача да изглежда перфектно във всяка кола, но не пречи на видимостта. Нещо повече, той е оборудван с опции, които ви позволяват свободно да поставяте телефона във вертикално или хоризонтално положение, в зависимост от вашите нужди.
6941237115041

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: