• Изчерпано
Поставка Joyroom gravity car mount phone holder for air vent (JR-ZS211), Сив

Поставка Joyroom gravity car mount phone holder for air vent (JR-ZS211), Сив

Референция: 6941237106728

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Съвременна гравитационна технология



Специалната структура и съвременните технологии карат държача да се адаптира самостоятелно към размера на телефона. Този продукт е очевидно по-удобен от стандартните решения и може да се използва с една ръка. Всичко, което трябва да направите, е да поставите телефона си в държача и последният ще открие и притисне устройството.



Издръжлива структура



Гравитационният държач е изработен от висококачествени материали. Благодарение на това той е устойчив на различни видове повреди и турбуленции, които могат да възникнат при шофиране на автомобил. Осигурява стабилност на телефона, докато специалните подложки, разположени от държачите, го предпазват от надраскване.



Лесен монтаж



Държачът трябва да бъде монтиран на вентилационния отвор на автомобила. Инсталацията е много проста и бърза – отнема само няколко секунди. Този елемент е много удобен, тъй като не ограничава видимостта, което важи за традиционните държачи, монтирани на предното стъкло. Не е нужно да се притеснявате, че продуктът ще се свали поради висока температура или удари.



Елегантен външен вид



Освен издръжливостта си, гравитационният държач изглежда много добре. Модерният му дизайн пасва на интериора на повечето модели автомобили, независимо от тяхното покритие.
6941237106728

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: