Стойка за кола Tech-Protect N54, Magnetic Magsafe Dashboard Mount, Черен

Референция: 9490713933329

29,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Магнитната стойка за кола N54 от марката Tech-Protect е оборудвана с иновативната система за закрепване Magsafe. Благодарение на силните магнити, сглобяването и разглобяването на вашия смартфон става лесно и бързо, а стабилното задържане на устройството по време на шофиране е осигурено.

Регулируемата рамка на дръжката е изработена от твърди материали, а въртящата се на 360 градуса глава ви позволява да регулирате настройките според индивидуалните нужди на потребителя. Благодарение на малките си размери, N54 не влияе значително на видимостта по време на шофиране, а елегантният дизайн и прецизната изработка превръщат стойката в стилно допълнение към всеки автомобил.

Монтирането на дръжката е лесно и бързо, което се дължи на здравия лост и здравата гелова вендуза. Държачът може да се монтира навсякъде на таблото или прозореца на автомобила - просто обезмаслете мястото, където искате да залепите аксесоара, захванете лоста и готово! Преди повторно инсталиране, моля, измийте вендузата под течаща вода, за да запазите нейните лепкави свойства.

* Магнитната функция MagSafe работи само директно към телефона или към калъф с вградено магнитно ухо, който използва MagSafe.

-Опакован в оригиналната опаковка

- Съвместим с технологията Magsafe

- Издръжлив и надежден

- Функционален и стабилен

- Въртящ се на 360 градуса

- Монтира се на таблото или предното стъкло

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:

1 x Стойка за кола Tech-Protect N54

9490713933329

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Универсален
Функции
MagSafe

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: