Стойка за кола Joyroom 2в1car magnetic, (JR-ZS366), cockpit dashboard , Универсален, Black

Референция: 6956116757236

39,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Joyroom магнитен държач за телефон за кола за кокпит, табло черно (JR-ZS366)

Осигурете си едно незабравимо пътешествие с стойката за кола Joyroom JR-ZS366! Тази иновативна магнитна поставка за телефон предлага ненадминато удобство и сигурност при използване на мобилни устройства в колата. Създаден е да отговаря на най-високите стандарти, съчетавайки здравина, лекота на използване и стилен дизайн. Независимо дали сте на бизнес пътуване или отивате на семейно пътуване, Joyroom JR-ZS366 ще направи вашето пътуване още по-приятно!

Най-важните предимства на Joyroom JR-ZS366:

Супер силна магнитна сила: С 20 подсилени магнита N52 държачът държи телефона ви на място дори по време на най-тежкото пътуване.

Три пъти по-здрава вендуза с нано гел: Актуализираната вендуза вече е три пъти по-здрава, като същевременно може да се пере и използва повторно.

Гъвкав дизайн: Извънгабаритният 3M залепващ поддържащ пръстен с разглобяем дизайн ви позволява да адаптирате държача към различни повърхности в колата си.

Универсален монтаж: Държачът се закрепва здраво към таблото, предното стъкло или вентилационния отвор, като се адаптира към вашите предпочитания.

Гъвкава сферична глава и поддържащо рамо: Регулирайте лесно до най-удобния ъгъл на гледане, като същевременно гарантирате, че устройството остава стабилно.

Супер силна магнитна сила

Използването на 20 подсилени магнита N52 е ключът към постоянното и безопасно задържане на вашия телефон по време на пътуване. Независимо от пътните условия, Joyroom JR-ZS366 държи здраво, елиминирайки риска от случайно изпускане на устройството. Това е надеждност, на която можете да разчитате.

Три пъти по-здрава нано гел вендуза

Вендузата, изработена от най-новия нано гел, е технологичен скок по отношение на адхезията. Три пъти по-силен от стандартните вендузи, освен това е лесен за почистване и готов за многократна употреба. Не се тревожете за загуба на сцепление при дълги пътувания - Joyroom JR-ZS366 ще остане стабилно на място през целия път.

Гъвкав дизайн

Сменете мястото за монтаж в зависимост от вашите нужди! Уголеменият 3M залепващ пръстен с разглобяем дизайн ви позволява лесно да местите държача между различни повърхности в колата. Отговорете на променящите се условия на пътуване, като адаптирате дръжката към вашите нужди.

Универсален монтаж

Независимо дали предпочитате монтаж на таблото, предното стъкло или вентилационния отвор - Joyroom JR-ZS366 ще работи перфектно. Благодарение на универсалния монтаж имате пълната свобода да изберете мястото, което ви подхожда най-добре.

Гъвкава сферична глава и опорно рамо

Регулирайте ъгъла на гледане с миг на око! Гъвкавата сферична глава и регулируемото опорно рамо ви позволяват лесно да регулирате държача до оптималния ъгъл на гледане. Направете пътуването си още по-удобно, като имате пълен контрол върху позицията на вашето устройство.

6956116757236

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Универсален
Функции
MagSafe

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: