Apple HomePod mini, Blue

Apple HomePod mini, Blue

Референция: MJ2C3D/A

249,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Изпълнете дома си с невероятен звук с тази смарт колонка Apple HomePod mini. Проектирана е да се побере навсякъде, но в същото време без да е направен компромис с нейното аудио. Насладете се на 360-градусов звук с детайлни и точни тонове, без изкривяване.

Говорителят е с кръгла форма, висок е само 8см, широк 10см и тежи 345 грама. На фона на повечето смарт говорители, HomePod mini определено е една от най-компактните.

Apple HomePod mini - Space Grey - MY5G2C/A

Елегантната му форма е обвита в перфектна мрежеста материя, която е практически прозрачна за звука, преминаващ през него. Сензорната повърхност с подсветка в горната част осигурява бърз контрол.

Space Gray HomePod mini with 3 iPhones. One shows the Home app, the second has graphics from HomeKit, the third has the Discover tab.

HomePod mini се контролира чрез бутони чувствителни на докосване в горната си част. Повърхността там има LED подсветка и + и - бутони за звука, а останалата част от тази контролна площ разпознава единични, двойни и тройни докосвания, както и докосване със задържане.

HomePod mini може да бъде и начин за комуникация с вашите членове на семейството като го ползвате за интерком - той може да извести определен член или всички членове на семейството, които са си вкъщи като предаде ваше съобщение за тях. То може да бъде предадено по други HomePod mini устройства, по техни активни AirPods или ще се появи като съобщение на техните iPhone-и.

Yellow HomePod mini, an iPad, AirPods in a case, an iPhone, and an Apple Watch with a pink band are arranged.

HomePod mini работи с лекота с вашите устройства на Apple. Приемете входящо обаждане от вашия iPhone, слушайте музика на вашия Mac или надградете телевизионното си изживяване, като вземете звука от вашия Apple TV на следващото ниво - всички те се свързват с HomePod mini.

MJ2C3D/A

Техническо описание

Цвят
Blue
Изходен интерфейс
Bluetooth

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: