Преносима тонколона JBL Flip 6, Bluetooth, PartyBoost, IP67, USB C, 12h, Grreen

Референция: 6925281993046

239,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

 

 

Новата преносима тонколона Flip 6 от JBL. Малката по размер и лека тонколона пасва навсякъде. Водоустойчивият и прахоустойчив дизайн със сертификат IP67 поддържа музиката силна дори при дъжд. Насладете се на повече от 12 часа музика и изберете от разнообразието от налични цветове.

 

По-силен, по-силен звук

Музиката може да продължи с двупосочна преносима тонколона JBL Flip 6, проектирана да осигурява силен и чист звук. Нискочестотният високоговорител с форма на верига осигурява изключителни ниски и средни честоти, докато отделен високочестотен високоговорител произвежда ясни високи честоти. Flip 6 разполага и с два пасивни радиатора, оптимизирани за дълбок бас, фино настроен с помощта на усъвършенстван алгоритъм на Harman.

 

 

IP67 сертификат - водо и прахоустойчивост

На басейна. Към парка. Преносимата тонколона JBL Flip 6 е сертифицирана по IP67, устойчив на вода и прах, така че можете да я носите навсякъде.

 

 

12 часа музика

Не се тревожете за дребни неща, като зареждане на батерията. JBL Flip 6 предлага до 12 часа възпроизвеждане с едно зареждане.

 

 

PartyBoost

PartyBoost ви позволява да сдвоите две JBL тонколони, съвместими с PartyBoost, за стерео звук или за оживяване на партито.

 

USB-C защита при зареждане

JBL Flip 6 предлага USB-C защита при зареждане. Това означава, че звук ще ви предупреди да прекъснете връзката, ако конекторът открие вода, сол или химикали.

6925281993046

Техническо описание

Цвят
Green
Изходен интерфейс
Bluetooth

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: