Сешоар Kipozi EU-AC9908HD, Черен

Референция: 031190

35,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Kipozi 9908 Сешоар

Сега можете бързо да изсушите дори дълга и гъста коса. Сешоар Kipozi 9908 работи с 2200W мощност и ви позволява да избирате от 2 скорости и 3 температурни настройки. Той също така генерира отрицателни йони, така че косата ви няма да стане статична. Той е невероятно лесен и удобен за използване. Той също така идва с концентратор и дифузьор, за да ви помогне да създадете красиви прически.

Гладка и лъскава коса

Уморихте се от къдрава и статична коса? Сушилнята Kipozi ще ви помогне да решите подобни проблеми! Устройството използва нано-йонна технология за неутрализиране на положителните йони и задържане на влага. Това прави косата ви гладка и лъскава, предотвратява статиката и прави стилизирането много по-лесно!

Бързо изсъхване

Сушенето на косата ви никога не е отнемало по-малко време. Сешоар 9908 е оборудван с мощен мотор, благодарение на който мощността му достига до 2200W. Какво означава това на практика? Отнема около 1 минута за изсушаване на къса коса, около 2-3 минути за коса със средна дължина и около 3-4 минути за изсушаване на дълга коса.

Някои настройки за избор

Регулирайте производителността на сушилнята според вашите нужди или тип коса. Устройството ви позволява да избирате от 3 настройки на топлина като ниска, средна и висока. Предлага и 2 скорости - бърза и мека. Има и функция за охлаждане, която да ви помогне да оформите косата си и да й придадете брилянтен блясък.

Удобен за потребителя

Сушилнята е изключително лесна и удобна за използване. Освен това работи изключително тихо. Ергономичната му дръжка пасва идеално в ръката ви, а 2,5-метровият кабел осигурява свобода на движение. Лесно достъпните бутони ви дават лесен достъп до най-важните функции. Освен това филтърът на гърба на сушилнята може лесно да се отстрани и почисти.

Включени полезни аксесоари

Комплектът включва полезни аксесоари, които ще улеснят стайлинга ви. Концентраторът ви позволява да фокусирате топлия въздух върху избран кичур коса. Осигурява по-бързо изсъхване и ще работи добре при изправяне или моделиране с четка. Бихте ли предпочели да създадете красиви къдрици или вълни? Използвайте дифузора за това!

031190

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: