Смартфон Honor Magic Vs 5G, 7.9" OLED, 512GB, 12GB, 54MP, Snapdragon 8+, 66W, Foldable, Android 13, Black

Референция: ModelMagicVs-96197

2659,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Honor Magic Vs

Основни функции

Android 13

Две SIM (Nano + Nano)

Осемядрен процесор Snapdragon 8+

7,9" сгъваем OLED дисплей

54MP тройна задна камера

512 GB вътрешна памет | 12GB RAM

Honor 66W SuperCharge

Насладете се на магията на Honor Magic Vs, сгъваем телефон, какъвто не сте виждали досега. Със своите впечатляващи камери, голям капацитет за съхранение и два невероятни OLED дисплея ще накарате всеки да се заинтересува от това мощно устройство. Освен това допълнителното предимство на мощен процесор от следващо поколение и 12 GB RAM ви позволява да се възползвате напълно от всичко, което този телефон може да предложи.

Дисплей

С Honor Magic Vs имате готови твърде невероятни дисплеи. Външният 6,45-инчов OLED дисплей ви позволява да използвате телефона си както обикновено, с надстройки като подобрена яркост и консумация на енергия. Междувременно вътрешният 7,9-инчов сгъваем дисплей е мястото, където се случва истинската магия. С всички брилянтни качества на външния дисплей, в допълнение към по-голямо работно пространство за водене на бележки, рисуване или ежедневни задачи, ще имате света на една ръка разстояние.

И двата дисплея също имат технология за динамично затъмняване, така че ако четете статия на телефона си преди лягане или навън и на слънце, телефонът ще вземе предвид светлината около вас и ще промени съответно яркостта на екрана. Това помага за намаляване на напрежението върху очите и намаляване на умората на очите.

Камера

С 54MP основна, 50MP ултраширока и макро, и 8MP телефото камери, Magic Vs ви позволява да изразите своята креативност, докато снимате. С ултрашироки, макро и телефото обективи можете да уловите всеки детайл с отчетливо и ясно качество. Независимо дали е открит пейзаж или близък план на цвете, няма да пропуснете нищо.

Magic Vs има и две предни камери, по една за всеки дисплей, и двете блестящи 16MP лещи. Така че можете да заснемете всичките си селфита с невероятно качество и живи цветове, без значение какво правите.

производителност

Honor Magic Vs осигурява първокласен процесор Snapdragon 8+ Gen 1 и 12 GB RAM, което ви кара да работите с главоломна скорост през целия ден. Междувременно 512 GB място за съхранение ви помага да съхранявате всичките си приложения, снимки и видеоклипове, така че никога няма да останете без място.

Изключително голямата батерия от 5000 mAh ви позволява да работите през целия ден, независимо колко дълъг може да ви се струва. Междувременно 66W SuperCharge ще ви върне на пътя за нула време със скорости на зареждане, каквито не сте виждали досега.

Съдържание на кутията

Honor Magic Vs

Honor SuperCharge

Кабел Type-C

PU защитно покритие

Ръководство за бърз старт

Инструмент за изваждане

Гаранционна карта

Honor
ModelMagicVs-96197

Техническо описание

Цвят
Black

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: