Смартфон Samsung Galaxy A25, 5G, 128GB, 6GB, DS Blue Black

Референция: 96546

579,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

 

По-ярък дисплей

6,5-инчовият Super AMOLED екран на Galaxy A25 5G изобразява богати цветове и детайли, с яркост до 1000 нита, докато е подобрен с Vision Booster за ясна видимост на открито. В допълнение, Eye Comfort Shield намалява вредната синя светлина, така че очите ви са защитени денем и нощем.

 

 

 

Простота по дизайн

Galaxy A25 5G подчертава основния си дизайн с изчистена визия на камерата, елегантен профил, с уникален модел и пясъкоструйно покритие. Предлага се в синьо черно, синьо и жълто.

Той улавя живота по кинематографичен начин

 

 

Стабилни видеоклипове, плавно движение

OIS и VDIS стабилизират вашите видеоклипове с невероятна честота на семплиране на движение от 500Hz, за да ви позволят лесно да уловите кинематографичното усещане в движение или по неравен терен.

 

 

 

 

50MP за професионални снимки

Оборудван с 50 MP основна камера, вашето устройство е готово да заснема изображения с висока разделителна способност, подпомагани от OIS.

   

Пренесете селфита на друго ниво

Galaxy A25 5G заснема детайлни и ясни селфита с подобрената 13 MP предна камера.

 

Бърз, просторен и мощен

Решете всичко с мощен процесор Exynos 1280, 6 GB / 8 GB памет и 128 GB / 256 GB опции за съхранение, с поддръжка до 1 TB с microSD карта - всичко това съчетано с 5G скорост.

 

 

Супер бързо зареждане

Дълготрайна работа с щедра 5000 mAh (типична) батерия, която се зарежда със супер бързо зареждане, за да бъде отново на ваше разположение.

 

 

 

Обградете се със звук

Превъзходно качество на звука. С потапящ звук Dolby Atmos, Galaxy A25 5G трансформира песни и видео съдържание в перфектно аудио изживяване.

*Dolby Atmos поддържа само вградени високоговорители, стерео слушалки и BT високоговорители. **Dolby Atmos е наличен само когато режимът Dolby Atmos е активиран в Настройки.

   

Още причини за безопасност

Вашето устройство е вашият партньор.Гарантирано с до 4 поколения актуализации на операционната система и 5-годишна поддръжка на сигурността, изживяването от използването на вашето устройство Galaxy A25 5G продължава без проблеми.

 

*Симилирано изображение за илюстративни цели. **Посочените по-горе правила за актуализация на операционната система и защитата подлежат на промяна.

   

Отключване с пръстов отпечатък

Сигурността на вашите данни, проверена двойно от страничния сензор за пръстови отпечатъци, достъпен само с вашия пръстов отпечатък.

   

Интелигентен превключвател

Независимо дали е на друго устройство Galaxy, iOS или Android, вашите важни данни вече могат да бъдат пренесени на вашия нов Galaxy без усилие.

   

Бързо споделяне

Споделянето на файлове, снимки и документи стана бързо и сигурно.

   

Поверителност и сигурност

Със Samsung Knox Vault вашите лични данни като пароли, ПИН кодове и шаблони могат да бъдат защитени в отделно, устойчиво на фалшифициране място за съхранение, което може да помогне за откриване и защита срещу заплахи, включващи напрежение, грешки, висока температура и лазер.

96546

Техническо описание

Цвят
Black
Blue

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: