• -14,00 лв.

Смарт часовник Xiaomi Haylou LS02, Черен

Референция: 6971664930443

69,99 лв.
55,99 лв. Спестявате 14,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Смарт часовникът Haylou е лек и удобен за носене. Той има всички най-важни функции на интелигентен часовник, като мониторинг на съня, измерване на стъпки, преглед на телефонни съобщения и наблюдение на обаждания. Големият 1,4-инчов екран улеснява четенето на цялата информация, а трайната батерия ви позволява да използвате часовника в продължение на 20 дни без зареждане. Устройството има до 12 режима на трениране, които ще ви позволят да зададете и следвате целта си - всичко неодходимо, за да се погрижите за здравето си.



Има вграден високоефективен сензор за сърдечен ритъм, който се намира на гърба на часовника и автоматично събира измервания от китката. Благодарение на интелигентен алгоритъм, той е в състояние да следи сърдечния ритъм още по-добре и по-точно, позволявайки ви да следите пулса си.



Часовникът автоматично следи времето за сън през нощта. Той записва кога сте имали дълбок или плитък сън и кога сте спали будни. Устройството оценява качеството на съня въз основа на събраните данни, за да можете да разберете състоянието му и да го направите по-добро и по-ефективно.



Смарт часовник Haylou LS02  може да ви информира за входящи обаждания, да чете входящи съобщения и благодарение на предупрежденията за фитнес ви информира кога трябва да си починете и кога да се раздвижите, което ефективно подобрява вашето благосъстояние и здраве.



Устройството разполага с 1,4-инчов заоблен сензорен екран с резолюция 320 ppi, който ви позволява да проследявате най-важната информация като пулс, стъпки, изгорени калории, изминато разстояние, време и дата. Той е покрит с 2.5D закалено стъкло, което обгражда цялата му повърхност. Това го предпазва от надраскване и благодарение на високата си прозрачност не влошава качеството на показваното изображение. В сравнение с предишната версия, екранът има още по-добра наситеност на цветовете.



Часовникът тежи само 38 г и има мека 20 мм широка силиконова каишка, която пасва перфектно на китката ви и е почти незабележима при носене. Батерията от 260 mAh ви позволява да използвате интелигентния часовник до 20 дни в основен режим. Ако рядко го нодите, той може да работи с едно зареждане до 30 дни.



В сравнение с 1-вото поколение, смарт часовник Haylou LS02 има Bluetooth 5.0, който осигурява по-добро качество на връзката и по-ниска консумация на енергия. Bluetooth ви позволява да сдвоявате устройството с телефона си, така че да можете да четете съобщения и да наблюдавате обажданията на часовника си.



Устройството има IP68 защита. Първата цифра след IP показва нивото на защита срещу контакт с чужди тела. Скалата в този случай е от 0 до 6, където нула означава никаква защита и 6 означава пълна защита, дори срещу фин прах. Втората цифра след IP показва степента на защита срещу вода. Както при чуждите тела, скалата започва с 0, но в този случай завършва с 9. Номер 8 означава, че устройството може да бъде потопено във вода за кратък период от време, така че да може да се използва в басейн или вана. Не бива обаче да използваме часовника по време на гмуркане или когато температурата на водата надвишава 45 ℃.



Характеристики:



  • Производител: Haylou

  • Капацитет на батерията: 260 mAh

  • Цвят: Черен

  • Bluetooth 5.0

  • Водоустойчивост: IP68 (дълбочина 1,5 м)

  • Размер: 40,9 х 35,7 х 11,6 мм

  • Тегло: 38гр

  • Код на производителя: LS02



 



Описание:



Модел - Xiaomi Haylou Smart Watch 2

Продуктов номер - LS02

Свързване - Bluaetooth 5.0

Сертифициран с IP68

Дисплей - 1.4" TFT HD Touch, 240 X 240 pix, диаметър - 35.4 мм

Материали - метал, полимери

Обиколка на китката от 15 см до 23 см

Тракинг на 12 спорта - бягане, ходене, футбол, планинско катерене, колоездене, ски, плуване, фитнес и др.

Сензори - брой стъпки, качество на съня, пулс, изгорени калории, брой изминати километри, 24/7 мониторинг на пулса в реално време

SMS известия от приложения в социалните медии

Известия за входящи повиквания

Управление на музиката на смартфона направо от часовника

Батерия - 260 mAh Li-Pol, до 20 дни стендбай



6971664930443

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: