Часовник Smartwatch Samsung Galaxy Watch5, 44 мм, BT, Silicone Strap, Graphite

Часовник Smartwatch Samsung Galaxy Watch5, 44 мм, BT, Silicone Strap, Graphite

Референция: SM-R910NZA

439,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)


Проследяване на съня

Проследяване на здраве и уелнес

13% по-голяма батерия за всекидневна употреба 

Интелигентният часовник за ежедневни уелнес цели

 

 

Проверете здравето си по всяко време

Помага ви да наблюдавате по-добре съня си

Опознайте по-добре съня си с усъвършенстваната технология за проследяване на съня. Планирайте времето за лягане, разберете дали хъркате и проследете етапите на вашия сън (будно състояние, лек, дълбок, БДО) чрез 8 символа с животни, които онагледяват типа сън. По-добрите нощи означават и по-добри дни.

 

 

Грижи се за сърцето ви

 

Samsung BioActive sensor

Мощният 3 в 1 сензор Samsung BioActive управлява максимално ефективно три сензора, следящи за здравния ви статус. Това са сензорът за анализ на биоелектричния импеданс, сензорът за електрическа активност на сърцето (ЕКГ) и оптичния сензор за сърдечния ритъм.

 

galaxy-watch5-bottm-bioacitive-sensor.jpg (1440×600)

Сензор за биоелектрически импеданс анализ (BIA)

Следи всичко - от процента на телесните мазнини (BIA) до теглото на скелетните мускули. Всички данни, от които имате нужда, за да проследите напредъка си в постигането на вашите уелнес цели.

galaxy-watch5-bioacitive-sensor-bia.jpg (710×714)
   

ЕКГ сензор

Сензорът за електрическа активност на сърцето прави ЕКГ в реално време и ви помага да следите състоянието на вашето сърце, като измерва сърдечния ритъм и пулс и сигнализира за проблеми.

galaxy-watch5-bioacitive-sensor-ecg.jpg (710×714)
   

Оптичен сензор за сърдечен ритъм

Наблюдава сърдечния ви ритъм и кръвното налягане и следи за нередности и проблеми.

galaxy-watch5-bioacitive-sensor-hr.jpg (710×714)

 

Всяка крачка има значение

Тренирате ли? Вашият смарт часовник отчита крачките, калориите и дори любимите ви упражнения. Той разпознава над 90 упражнения, които могат да бъдат проследявани директно от китката ви.

 

Има време за всичко

 

galaxy-watch5-performance-right-visual.jpg (1025×1035)

 

 

Заредете го за нула време

Отнема около 30 минути, за да заредите батерията от 0 до 45%. Да, правилно прочетохте. С по-голяма батерия от своите предшественици и бързо зареждане, няма да трябва да чакате дълго преди да продължите напред.

 

galaxy-watch5-battery.jpg (1080×637)

 

Дисплей от сапфирен кристал

Най-здравият и издръжлив Galaxy Watch. Водоустойчив, с по-здрав преден дисплей, изработен от първокласен сапфирен кристал, който е 1,6 пъти по-устойчив на надраскване. За да устои на всички предизвикателства, които ви сервира денят.

galaxy-watch5-durability-visual-water.jpg (600×400)

 

Часовник, с който можете всичко

Използвайте услугите на Google Maps като навигатор в следващото ви приключение сред природата, стриймвайте видеоклипове в YouTube, изпращайте текстови съобщения, получавайте помощ от Bixby или Google Assistant, обаждайте се на приятели и сърфирайте в мрежата. Искате да правите всички онези неща, които правите на смартфона си? Сега вече можете директно от китката на вашия Galaxy Watch5. Освен това благодарение на функцията Smart Switch запазването на данни от стария ви смарт часовник Galaxy Watch е по-лесно от всякога.

 

galaxy-watch5-os-model.jpg (1080×889)

 

Наистина вечен дизайн

 

galaxy-watch5-design.jpg (1080×1080)

 

Посрещнете деня, както ви харесва

Изберете измежду аналогови и дигитални циферблати с най-различен фон, шрифт и цвят, за да са в тон с вкуса ви, времето, повода или настроението ви за деня.

 

Предлага се в зашеметяващи цветове, специално проектирани да завършат вашия външен вид. Изберете от Graphite, Sapphire, Silver за голям Galaxy Watch5 - или Graphite, Pink Gold, Silver за малък Watch5.

 

galaxy-watch5-colors-silver.jpg (240×240) galaxy-watch5-colors-graphite.jpg (240×240) galaxy-watch5-colors-pink-gold.jpg (240×240)
SM-R910NZA

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: