Смарт Часовник Smartwatch Xiaomi Redmi Watch 3, Black

Референция: 95369

189,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

 

 

 

Много голям и ясен 1.75" дисплей

Лесно се вижда дори при силна слънчева светлина

1,75" AMOLED екранът има 70% съотношение екран към тяло, което ви позволява да видите всичко с един поглед, от известия за съобщения до данни за обучение. Максималната яркост на екрана от 600 нита позволява лесно четене, дори при силна слънчева светлина.

 

 

Повече пространство за подреждане на вашите ПРИЛОЖЕНИЯ както искате

Много големият дисплей позволява лесно за управление подреждане на всички функции и по-удобно гледане.

 

 

Иновативен дизайн

Redmi Watch 3 се предлага с 2 опции в кутията: черно и слонова кост и няколко цвята на каишката. Каишката има иновативна примка за запаметяване на позицията върху каишката. След като изберете дупка за първото носене, тя ще бъде запомнена и можете да носите часовника по-лесно в бъдеще.

 

 

200+ стилни циферблата

Различни аспекти всеки ден

Приложението предлага над 200 персонализирани циферблата, покриващи теми като спорт, минимализъм, технологии и автомобили. Има и редица постоянно включени циферблати, които ви дават цялата информация, от която се нуждаете, без да се налага да вдигате ръката си.

 

 

Удобни за носене през целия ден

Продължавайки философията на лекия дизайн на серията Redmi Watch, тялото на часовника тежи само 37 гр. и е по-удобно за носене на китката. Металната рамка в средата ще ви помогне да се откроите с едно просто движение на ръката.

 

 

Независим чип за сателитно позициониране

Точно проследяване на всяка стъпка

Най-съвременният независим GNSS чип е вграден в часовника за бързо и високо прецизно позициониране. Поддържат се пет системи за позициониране* за точно проследяване на всяка ваша стъпка.

 

120+ тренировъчни режима*

Redmi Watch 3 поддържа над 120 тренировъчни режима, включително бягане на открито, колоездене, туризъм и плуване в басейна. Вградените професионални спортни алгоритми могат точно да следят сърдечния ритъм, консумацията на калории и продължителността на тренировката, така че да можете да тренирате по-научно и ефективно.

 

 

Тренажор за бягане на китката ви

Готов за професионални уроци по бягане

Можете да избирате от 10-те вградени курса за бягане с различна интензивност на тренировка, в зависимост от вашето физическо състояние и вашия спортен опит. Напредък от начинаещ към експерт!

 

5ATM водоустойчивост

С отлична водоустойчивост от 5ATM можете да носите часовника, докато плувате.

 

 

Мониторинг на кислород в кръвта

Наблюдение на вашето здраве, когато имате нужда

Сензорът за оптична оксиметрия отчита насищането на кръвта с кислород, така че можете да видите нивото на кислород в кръвта, когато имате нужда.

 

 

24-часов пулсомер

Бъдете нащрек за промени в сърдечната честота

Напълно актуализираният алгоритъм за сърдечен ритъм може да улавя сигнали с по-голяма чувствителност, така че промените в сърдечния ритъм да могат да се проследяват непрекъснато и точно, като пазят здравето ви 24 часа в денонощието.

 

 

Научен мониторинг на съня

Ще ви помогне да спите по-дълбоко

С помощта на научни и прецизни технологии за наблюдение на съня, Redmi Watch 3 в реално време записва вашето състояние на сън в различни етапи, като дълбок сън, лек сън и REM сън, като по този начин подобрява вашите навици за сън и качеството на съня.

 

 

Изключително дълъг 12-дневен живот на батерията

Магнитното зареждане прави зареждането бързо

Оптимизираният алгоритъм за живот на батерията и чипът с ниска консумация на енергия осигуряват 12 дни автономност с пълно зареждане. Преносимата магнитна докинг станция за зареждане прави зареждането лесно. Лесен за зареждане и не е нужно да се притеснявате за живота на батерията.

 

 

Bluetooth гласови повиквания

можете да отговаряте на повиквания, като просто вдигнете ръката си

телефонните обаждания могат да се отговарят на часовника с едно докосване. Независимо дали работите или спортувате, можете да вдигнете ръка, за да отговорите на телефонни обаждания, за да не пропуснете нищо важно.

 

 

Защита на сигурността 24 часа в денонощието

При спешен случай докоснете три пъти страничния бутон, за да се обадите бързо на контакта за спешни случаи

*Аварийният контакт трябва да бъде зададен в приложението Mi fitness, за да работи тази функция. И часовникът трябва да бъде свързан към Bluetooth на смартфона

   

Гласов асистент Alexa

Проверете времето, настройте аларма, управлявайте дистанционно смарт устройства в къщата и много други. Всичко това, като просто попитате Alexa.

 

95369

Техническо описание

Цвят
Black

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: