Смарт часовник Xiaomi Mibro A1, 1.3" HD дисплей, 270 mAh, 5 ATM Черен

Смарт часовник Xiaomi Mibro A1, 1.3" HD дисплей, 270 mAh, 5 ATM Черен

Референция: 94263

69,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

СМАРТ ЧАСОВНИК MIBRO WATCH A1 

Пригответе се да се влюбите в изящния външен вид на смарт часовника Mibro Watch A1, включващ невероятен дизайн с кръгла рамка, 1,28-инчов HD дисплей и дебелина на страната от само 5 мм.

Този нов смарт часовник, принадлежащ към екосистемата на Xiaomi, има 5 ATM водоустойчивост, до 45 дни живот на батерията и динамичен сензор за сърдечен ритъм.

УНИВЕРСАЛНА 22 ММ СМЕНЯЕМА КАИШКА

Проектиран основно за спортна употреба, новият смарт часовник Mibro A1 се предлага със силиконова каишка, идеална както за упражнения, така и за допълване на ежедневния ви тоалет. Тя не само е дишаща, но също така може лесно да бъде заменен с универсална 22 мм каишка.

20 СПОРТНИ РЕЖИМА

Стани от дивана! Mibro Watch A1 ви мотивира и ви помага да постигнете целите си, като проследявате вашите фитнес рекорди в реално време, от разстояние и скорост до сърдечен ритъм или изгорени калории.

Изберете от 20 спортни режима за точни и персонализирани измервания, включително спортове на закрито и на открито.

5 ATM ВОДОУСТОЙЧИВОСТ

Друго предимство на Mibro Watch A1 е, че можете да си миете ръцете, докато го носите и да плувате или да бягате в дъжда, без да се страхувате да го повредите, тъй като сертификатът 5 ATM го предпазва от вода и прах. Нищо няма да застраши вашите планове на открито!

ЗДРАВЕ

Mibro Watch A1 следи нивото на кислород в кръвта (SpO2) и сърдечната честота. Ниското насищане с кислород може лесно да причини умора, липса на енергия и намалена концентрация. Така че, ако някога забележите някой от тези симптоми, повдигнете китката си и проверете SpO2 с Mibro Watch A1. Поддържайте здравето си!

Освен това, благодарение на подобрения PPG сензор, Mibro Watch A1 следи сърдечната ви честота в реално време през целия ден , като ви дава супер точни данни в лесни за четене графики.

ПРИЛОЖЕНИЕТО MIBRO FIT

Не се колебайте да се възползвате максимално от вашия Mibro Watch A1. Сдвоете го с телефона си чрез Bluetooth, за да получавате входящи повиквания, съобщения или известия и дори да контролирате възпроизвеждането на музика или да намерите телефона си, когато смятате, че сте го загубили.

Можете също така да синхронизирате данните за вашето здраве и фитнес чрез приложението Mibro Fit и да видите подробни графики за напредъка си.

ДО 45 ДНИ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Най-доброто от всичко обаче е, че неговата 270 mAh батерия. Mibro Watch A1 винаги ще бъде готов да ви придружава по време на вашите пътувания и да проследява напредъка ви, без да се налага да носите зарядно навсякъде, където отидете.

За да бъдем по-точни, този часовник Mibro осигурява до 10 дни живот на батерията при типична ежедневна употреба и до 45 дни при основна употреба.

КУПЕТЕ СМАРТ ЧАСОВНИК XIAOMI MIBRO WATCH A1 ОТ MOBILEPOINT.BG

Време е да подобрите здравето си!

Вземете Xiaomi Mibro Watch A1 от MobilePoint.bg на най-добрата цена сега!

С доставка за цяла България и 1 година гаранция.

Производител: Xiaomi Mibro

Модел: Mibro Watch A1

Фабр. номер: XPAWOO7

Дисплей: 1.28"

Водоустойчивост: 5 ATM

Свързаност: Bluetooth 5.0

Приложение: Mibro Fit APP (Android и iOS)

Микрофон: Не

Спортни режими: 20

Размери: 45 х 45 х 9,8 мм

Ширина на каишката: 22 мм

Живот на батерията: до 45 дни

Тип зареждане: Магнитно

Батерия: 270 mAh

Тегло: 42 гр.

Гаранция: 12 месеца

Съвместимост: Android 5.0 или iOS 10.0 и по-нови версии

В КУТИЯТА:

1 x Xiaomi Watch A1

1 x Магнитен кабел за зареждане

1 x Ръководство за потребителя

94263

Техническо описание

Цвят
Black

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: