Часовник Smartwatch Amazfit Bip U, Green

Референция: 92520

129,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)


 

Насладете се на по-голям и по-ясен изглед

Разделителната способност 320 x 302 пиксела създава изискан визуален дисплей, който прави всички входящи повиквания, съобщения и напомняния изключително ясни.

 

Създайте и носете начина си на живот на китката си

На разположение са 50 циферблата, които отговарят на вашето настроение и облекло, или можете да качите свои собствени снимки за по-персонализиран циферблат. Beep U също приема анимирани циферблати на часовника, които правят всеки поглед към вашия часовник уникално изживяване.

Модулно персонализиращо се лице на часовника

Откроявайте това, което е важно за вас.

Изберете и покажете важна информация за вас на основния екран на часовника, като време, дата, време, сърдечен ритъм и др.

Супер леко тяло

Проектиран за комфорт през целия ден

Ултра лек дизайн, който едва усещате, когато се стремите към максимална производителност.

Водоустойчив

Останете смарт, докато плувате

Водоустойчив до 50 метра, можете да носите Bip U, когато плувате и той ще записва вашите постижения дори под водата.

Позволява ви да тренирате на по-високо ниво

Beep U записва данните за упражненията, за да ви помогне да тренирате на по-високо ниво. Можете да проверите изминатото разстояние, скоростта, промените в сърдечната честота, изгорените калории и други ключови фактори, като например дали тренирате в зоната за изгаряне на мазнини или в зоната за сърдечно-белодробно укрепване, въз основа на сърдечната честота и да предоставяте незабавни сигнали, когато сърдечната честота става твърде висока.

*Само Amazfit Bip U Pro има вграден GPS; Amazfit Bip U поддържа връзката с GPS на мобилния телефон.

Измерване на нивата на кислород в кръвта

Придобиване на ново здравно измерване

Този смарт часовник е оборудван с наскоро актуализиран биологичен оптичен сензор за проследяване, BioTracker 2, който поддържа измерване на насищане на кръвта с кислород. Когато не се чувствате добре, когато сте подложени на психически стрес, когато сте ангажирани с интензивни тренировки, като маратони и гимнастически сесии, или в голяма надморска височина и хипоксична среда, можете веднага да измервате насищането на кръвта си с кислород и можете да разберете физическо си състояние.

   

Подобряване на качеството на съня за оптимална производителност

Часовникът следи прецизно състоянието на съня ви, включително дълбок сън, лек сън, REM, време за събуждане и следобеден сън, и интерпретира функции, за да ви даде оценка за качеството на съня и информация за подобрение.

   

Проследяване на сърдечната честота - Следете сърдечната честота 24/7

Beep U може да поддържа мониторинг на сърдечната честота за 24 часа. Със своя патентован оптичен биологичен сензор BioTracker 2 PPG, Amazfit Bip U предлага точни измервания на пулса.

   

PAI система за оценка на здравето™

Компилирайте жизненоважни здравни данни в проста оценка

PAI™ е система за оценка на здравето, която използва алгоритми за трансформиране на сложна информация, като данни за сърдечния ритъм, продължителност на активността и други здравни данни, в числова стойност и представя тези данни на потребителите.

Функционалността PAI не е ограничена от времето, мястото или формата на упражнение. В допълнение, тя създава персонализирана система за оценка на здравето за всеки потребител, базирана на техните уникални здравни данни, давайки на всеки уникално изживяване.

   

Мониторинг на стреса, поработете над дишането си, за да регулирате нивото на стрес

Часовникът поддържа мониторинг на стреса и може да ви осигури тренировка за дишане, за да ви помогне да балансирате нивото на стрес, за да знаете кога имате нужда от почивка и релаксация.

   

Следва менструалния цикъл

Получавайте сигнали и планирайте предварително

Amazfit Bip U може да ви помогне да запишете вашите менструални и овулационни периоди и да ви предупреди, преди да настъпят, така че можете да планирате предварително и да избегнете прекъсвания.

Интегриран гласов асистент

Забележителен живот на батерията

Удължете приключението си

Когато сте часовника е напълно зареден, можете да се отпуснете и да се насладите на повече от цяла седмица пътуване или работа, без да се притеснявате за зарядни устройства. Насладете се на пет до девет дни активност и се наслаждавайте на приключението си с едно зарядно устройство по-малко в чантата си.

 

92520

Техническо описание

Цвят
Green

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: