Смарт Часовник Smartwatch Amazfit GTS 2, Midnight Black

Референция: 92542

299,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

 

 
 

Цвят и яснота. Отвъд разбирането.

Amazfit GTS 2 разполага с AMOLED екран, който се конкурира с най-добрите дисплеи в света. Разделителна способност 341 ppi прави дисплея ясен, изискан и реален, с живи цветове.
 

 

 
 

Стъкло от край до край. Тънък и елегантен

Изящно изработено 3D извито стъкло блести като парче кристален нефрит, създавайки силно интегрирано визуално изживяване, а великолепните динамични извивки на корпуса от алуминиева сплав предлагат удобно и леко изживяване при носене. Дисплеят на часовника е предпазен от подобно на диамант въглеродно(DLC) покритие, което му осигурява по-голяма устойчивост на надраскване и износване на екрана и по този начин значително се подобрява качеството на стъклото и неговия живот.

 

 
 

Персонализирани циферблати за гледане. Носете красотата си на китката си.

Изберете от широка гама от теми за циферблата, за да сте винаги стилни. Всеки часовник има персонализиран Always-on Display, така че можете да видите интерфейса, който харесвате, когато и където и да се намирате.

 
 
Модулен информационен циферблат. Персонализирайте любимите си функции.
 
Персонализирайте циферблата на часовника си с изображения по ваш избор или дори с ваша лична снимка.
   
Повечето циферблати поддържат Always-on Display. Можете да проверите часа по всяко време без да включвате екрана, и часовникът ви винаги изглежда зашеметяващо.
   

Цялостна защита за здравето

Amazfit GTS 2 е оборудван с най-новия високо прецизен оптичен биологичен сензор за проследяване BioTracker 2 PPG. 

 

   
   

Измерване на насищане на кислород в кръвта. 

SpO2 е основен показател за човешкото здраве. Ето защо Amazfit GTS 2 въвежда функция за измерване SpO2. Когато се занимавате с продължителен умствен труд, бягате маратон или правите интензивни упражнения на открито, можете да тествате нивото на SpO2 в момента, в който започнете да се чувствате зле, да получите по-добро разбиране на физическото си състояние и да поддържате здравето си под контрол.

   

Мониторинг на сърдечната честота през целия ден. Предупреждения за аномалия за повишена безопасност.

Amazfit GTS 2 осигурява точен 24-часов мониторинг на сърдечната честота, покриващ зоните на сърдечния ритъм и предоставящ предупреждения, когато пулсът в покой е необичайно висок.

   

PAI система за оценка на вашето здравословното състояние. Един резултат за разбиране на вашето физическо състояние.

Стойността на PAI™ се изчислява чрез обработка на данни за сърдечната честота, времето за упражнения и друга сложна здравна информация с алгоритъм. Тази стойност осигурява персонализирана оценка на здравето за всеки потребител въз основа на неговите специфични здравни данни.

 

   

Мониторинг на качеството на съня за оптимално представяне. Анализирайте етапите на съня

Добрият сън е основен приоритет в съвременния свят. Следователно, Amazfit GTS 2 поддържа задълбочен мониторинг на съня, който може по-точно да определи етапа на сън (лек сън, дълбок сън, REM период), да следи състоянието на дишането по време на съня и да предоставя качествен анализ и предложения за подобрение въз основа на даниите за съня през нощта. Часовникът също така разпознава дрямките в продължение на 20 минути между 11:00 и 18:00 часа, за да предостави по-пълна информация за мониторинга на съня.

   

Следете нивата на стрес. Успокойте се, когато се почувствате пренатоварени

Стресът е основната причина за много здравословни проблеми. С GTS 2 можете да проверите къде се намира вашето лично ниво на стрес - от спокойно, нормално, средно или високо - по всяко време, когато се чувствате притиснати през целия ден, така че да знаете кога да се отпуснете и да го намалите.

   

Говорете с часовника си и чрез него

   
   

Bluetooth телефонни разговори. Получавайте обаждания директно на часовника си

Amazfit GTS 2 има микрофон и високоговорител. След като свържете телефона си чрез Bluetooth, можете да използвате часовника, за да отговаряте на повиквания. По този начин сте сигурни, че никога няма да пропуснете важно обаждане.

   

Офлайн гласов асистент, навсякъде и по всяко време

Amazfit GTS 2 има офлайн гласов асистент, който може да взаимодейства с часовника, без да е свързан с интернет.

   

Съхранение и възпроизвеждане на музика. Вашият плейлист в свободното ви време

Amazfit GTS 2 поддържа контрол на възпроизвеждането на музика през часовника и с памет от 3 GB локално съхранение на музика можете да прехвърляте 300-600 от любимите си песни на часовника си чрез смартфона

   
   

90 вградени спортни режима. Интелигентно разпознаване на спортни режими.

Активирайте един от 90-те спортни режима, от които се нуждаете, и след като упражнението приключи, часовникът ще изготви съответен аналитичен отчет, който също се вижда в мобилното приложение, за да ви помогне непрекъснато да подобрявате плана си за упражнения. Интелигентното разпознаване на спортни режими също премахва необходимостта от ръчен избор на спортни режими, така че часовникът винаги е готов за действие.

   
   

Водоустойчив до 5 ATM.Той ви придружава дори под водата

Благодарение на професионалната хидроизолация, която предлага защита на дълбочина до 50 метра, Amazfit GTS 2 е наравно с традиционните луксозни часовници и може да се носи без притеснения както ежедневно така и при плуване.

 

   
   

Живот на батерията до 7 дни

По-тънък, по-лек и с по-дълъг живот на батерията. Новият Amazfit GTS 2 е оборудван с голяма батерия от 246 mAh, която може да издържи до 7 дни при нормална употреба е винаги готов да ви придружава по време на пътувания. Насладете се на цяла седмица активност, без да се притеснявате да носите и зарядно устройство навсякъде.

 

   
   

Бърз достъп до ключова информация. Интелигентност отляво, удобство отдясно

Плъзнете надясно, за да получите достъп до функцията за бърза карта, която интелигентно показва известия, информация за събития, времето, музиката и използваните фонови приложения. Също така, плъзнете наляво за приложението за бърз достъп, адаптивно приложение за вторичен екран за удобен достъп до често използваните функции. Направете ежедневието по-удобно с възможността за бърз преглед на важната информация.

   
   

Персонализирайте продължителността и интензивността на сигнала

Завъртете и заключете екрана. С подобрена хаптична вибрация, GTS 2 осигурява по-ясна и бърза обратна връзка, когато получавате телефонни обаждания и известия. Благодарение на хаптичния линеен двигател, вибрациите могат да бъдат настроени с различна интензивност и продължителност, предлагайки първокласно усещане.

Екранът Amazfit GTS 2 може да се завърти на 180°, удобен както за десничари, така и за левичари, а също така може да се заключи с парола, за да се предотврати достъп. Способността за откриване на износване може дори автоматично да заключи часовника, когато го сваляте.

   
   

Изготвят се ежедневните жизнени характеристики. Аларми, събития, таймери и др

Amazfit GTS 2 може да управлява календара ви, да ви уведомява за обаждания или съобщения и предупредителни съобщения. Часовникът също така разполага с крачкомер, които отчита изминатото разстояние и изгорени калории.

   
   

Съвместим с приложението Zepp. Оптимизиран мениджър за данните за здравето

Amazfit GTS 2 е свързан с новото приложение Zepp, което извършва цялостен анализ на няколко източника на данни, за да осигури 24/7 управление на телесните данни, като помага на потребителя да проверява физическото си състояние по всяко време. Някои ключови функции включват показване на данни за здравето и анализ на данните за упражненията, заедно с интелигентно управление на устройства.

 

   

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Закопчаване Катарама
Дебелина на корпуса 9.7 мм

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Стил Ежедневен
Съвместима операционна система Android iOS
Материал каишка/гривна Силикон
Цвят каишка/гривна Черен
Материал корпус Алуминиева сплав
Цвят корпус Черен
Свързаност Bluetooth Wi-Fi
Съдържание пакет Зарядно устройство 1 x Инструкции за употреба Каишка Часовник
Съвместим бранд Универсален
Съвместими модели Универсален
Ширина каишка/гривна 20 мм
Тегло 24.7 g

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дисплей Дигитален
Тип дисплей AMOLED
Размери на дисплея 1.65 inch
Вид дисплей Правоъгълник
Капацитет съхранение 3 GB
Капацитет батерия 246 mAh
Автономия 168 h
Начин на зареждане Mагнитен

ФУНКЦИИ

Показани дейности Крачки Изминато разстояние Качество на съня Сърдечен пулс Входящи повиквания Плуване Тичане Велосипедизъм Ниво на стрес Елиптичен мотор Календарни събития
Функции Аларма Таймер Секундомер Календар Водоустойчивост Време Отговаряйте на повиквания Функция „не безпокойте“
Водоустойчивост 5 atm
Сензори Heart Rate Sensor GPS Околна светлина Жироскоп Geomagnetic SpO2 Акселерометър Air pressure sensor
Технология Smart
92542

Техническо описание

Цвят
Black

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: