Часовник Smartwatch Huawei Watch Ultimate Voyage, 48mm, Blue Voyage

Референция: 55020AGG

1559,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

 

Huawei-v4

 

Пакетът съдържа две допълнителни силиконови ленти, една стандартна и една за гмуркане/ски

 

HUAWEI WATCH Ultimate е създаден да ви придружава във всичките ви приключения, шедьовър, създаден от интелигентен часовник, толкова динамичен, колкото и издръжлив. Издигнете се до нови висоти, гмурнете се в нови дълбини и изследвайте непознатата дълбочина, знаейки, че този часовник ще ви подкрепи!

 

Върхът на технологията и дизайна

Корпусът от течен метал на базата на цирконий на HUAWEI WATCH Ultimate, първият за смарт часовник, е по-здрав и по-устойчив на износване и корозия. Което означава, че е създаден да издържа дори на най-трудните терени, от пустинни дюни до величествени планини.

 

VOYAGE BLUE

VOYAGE BLUE е вдъхновен от дизайна на платноходката с четирите кухи ъгъла, олицетворяващи духа на откритото море и тези, които се осмеляват да го доближат!

 

ЧАСОВНИК HUAWEI Ultimate VOYAGE BLUE

 

Тъмносиният нанотехнологичен керамичен безел носи мистерията и очарованието на океана на открито и на китката ви!

   

Съчетайте часовника с елегантна и издръжлива титаниева каишка с авиационно качество, за да усетите присъствието си на срещи, събирания и официални поводи.HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE дори идва с професионална каишка за гмуркане

 

Разгледайте, научете много

1,5-инчовият LTPO AMOLED екран пасва идеално под сапфиреното лице на часовника и предоставя важна информация с един поглед, така че всяко гмуркане и всяко изкачване да може да се извършва с абсолютна увереност.

 

 

Покажете своя стил

Създайте персонализиран циферблат от изображение в Галерията или изберете от множеството циферблати за изтегляне, след което ги комбинирайте, за да намерите вида и усещането, които харесвате.

 

Гмуркане до нови дълбочини

 

 

 

ISO 22810

Стандартна водоустойчивост 10 ATM

100 метра

Водоустойчивост по време на гмуркане

Сертификат EN 13319

Международно признат стандарт за аксесоари за гмуркане.

 

Водоустойчив

HUAWEI Watch Ultimate ви дава свободата да правите по-трудни гмуркания, благодарение на своя водоустойчив дизайн с 16 структури и водоустойчив филтър на микронно ниво.

 

Море от възможности

Различни режими на гмуркане, като развлекателно гмуркане, техническо гмуркане, гмуркане в режим на измерване и свободно гмуркане, гъвкави настройки и данни от високо ниво правят HUAWEI WATCH Ultimate най-добрият приятел на гмуркача.

 

Създаден за смелите по сърце

HUAWEI WATCH Ultimate е първият смарт часовник, който предлага 100-метров режим на гмуркане, с набор от алгоритми за гмуркане на професионално ниво и насоки за гмуркане. Уреди за високо ниво, като CEIL, също са налични, за да ви дадат несравнимо спокойствие, докато се гмуркате в дълбините на океана.

   

HUAWEI WATCH Най-добрият режим за свободно гмуркане

Вземете го до краен предел

Новият интерактивен режим на свободно гмуркане поддържа запис на дълбочина от 100 метра, гъвкави настройки и дневници на кривата на гмуркане, като ви дава всичко необходимо, за да прегърнете нови приключения!

 

На открито

Overachiever

HUAWEI WATCH Ultimate за на открито

 

 

Останете на курса

Чисто новият режим на експедиция на HUAWEI WATCH Ultimate се поддържа от двулентов GNSS с пет системи, за да осигури по-точно позициониране.Неговият специално проектиран режим на затъмняване улеснява четенето в слабо осветена среда, независимо дали е нощ край лагерния огън или разходка под звездите.

   

Непрекъснатите маркери за местоположение и навигацията Route Back ще ви върнат на правилния път, ако някога се отклоните от утъпкания път.

   

Пазете здравето си

HUAWEI WATCH Ultimate улавя динамичен сърдечен ритъм и други здравни показатели със забележителна точност, като същевременно продължава да следи важни данни по време на тренировки, като SpO2 и сърдечен ритъм в реално време. Той дори ще ви изпрати своевременни сигнали, когато открие нещо необичайно, като ниско ниво на кислород или висок пулс.

 

100+ режима на обучение

С над 20 професионални фитнес режима и над 100 основни фитнес режима, този часовник покрива дейностите на открито, за които мечтаете, от туризъм до крос-кънтри бягане до катерене. Прецизното проследяване ви дава достъп до множество данни, включително калории, разстояние, маршрут и други, с много съвети по пътя, които да ви помогнат да се насладите повече на пейзажа.

 

 

Интелигентно управление на енергията на открито

Когато е активиран режим на открито, като ходене, туризъм или бягане по пътека, можете да персонализирате екрана на часовника, за да получите само най-важната информация с един поглед и да се възползвате от интелигентни режими за управление на захранването, които вземат предвид вашите непосредствени и дългосрочни нужди .

 

Живот на батерията 2 седмици

HUAWEI WATCH Ultimate предлага изключително бързо безжично зареждане и след пълно зареждане може да издържи 14 дни, преди да има нужда от ново зареждане, което го прави надежден спътник във вашите приключения на открито.

 

 

Завъртете се като професионалист

Часовникът записва богатство от данни за замах на голф, включително скорост на замах, ритъм на замах, време за замах назад и време за замах надолу. Режимът Driving Range следва замаха ви до последния детайл, с демонстрации и полезни съвети, за да издигнете играта си до нови висоти.

 

 

 

huawei-watch-ultimate-ecg-analysis.webp (383×541)

ЕКГ анализ удар по удар

Новата и подобрена електродна технология направи ЕКГ по-точно и по-отзивчиво събиране на ЕКГ сигнали.Просто докоснете електрода отстрани за 30 секунди, за да получите данни в реално време, които могат да ви помогнат да откриете често срещани сърдечни заболявания при първа възможност.

   

huawei-watch-ultimate-arterial-stiffness-detection.webp (383×541)

Откриване на артериална скованост

Високопрецизни ЕКГ и PPG сензори откриват артериална скованост.

   

huawei-watch-ultimate-heart-rate-monitoring.webp (383×535)

Управление на здравето през целия ден

Технология HUAWEI TruSeenT 5.0+. подобрява точността на отчитане на пулса по време на интензивни тренировки чрез използване на осем фотоелектрични сензора, две групи светлинни сензори за източник на светлина, актуализиран алгоритъм Al и подобрен алгоритъм Al, както и система от извити стъклени лещи.

   

HUAWEI WATCH Най-добрият мониторинг на SPO2

С измерванията на SpO2, станали възможни чрез HUAWEI TruSeenT 5.0+ мониторинг на сърдечната честота, можете да сте спокойни, знаейки, че когато става дума за HUAWEI WATCH Ultimate, грижата минава през кръвта ви!

   

HUAWEI WATCH Най-доброто наблюдение на стреса

Винаги готов монитор за стрес е на разположение, за да проследявате и управлявате всички ежедневни изпитания и премеждия, с успокояващи дихателни упражнения, които да ви помогнат да се успокоите.

   

HUAWEI WATCH Най-доброто наблюдение на съня

Алгоритъмът за наблюдение на съня HUAWEI TruSleep™ 3.0 идентифицира ключови състояния на сън с резултати за качество на съня и персонализирани съвети как да си починете възможно най-добре.

   

huawei-watch-ultimate-Bluetooth-calling.webp (621×610)

Bluetooth обаждане

Отговаряйте и отхвърляйте входящи повиквания, изпращайте персонализирани бързи отговори и преглеждайте дневниците на повикванията, за да останете свързани дори когато сте далеч.

Huawei
55020AGG

Техническо описание

Цвят
Silver

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: