Таблет Samsung Galaxy Tab A7 Lite, Octa-Core, 8.7", 3GB RAM, 32GB, Wi-Fi, Gray

Референция: SM-T220NZAAEUE

299,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Играйте където искате

8.7" екран │ Тегло 371 гр│Метален корпус

Насладете се на 8,7-инчови широкоекранни филми и игри. Минимизираните рамки ви дават по-голям екран в сравнение с целия таблет, без да увеличавате размера му. Компактната, удобна форма не уморява ръцете ви, дори когато играете с часове.

*Симулирани изображения с илюстративна цел. **Измерено по диагонал, като пълен правоъгълник, без да се вземат предвид заоблените ъгли. Действителната видима площ е по-малка поради заоблените ъгли.

Създаден да ви отведе там, където трябва

Не жертвайте стила за удобство. Galaxy Tab A7 Lite ви предлага и двете функции в тънък пакет. С дебелина 8.0 мм и тегло 371 гр, изключително преносим, побира се лесно в чантата и не е тежък. Изберете между елегантно сиво или сребристо покритие.

*Цветът може да варира в зависимост от държавата или оператора. **Дебелината и теглото варират в зависимост от конфигурацията и производствения процес.

Прости жестове с една ръка

Можете лесно да навигирате таблета с една ръка. Менюто, базирано на жестове, ви позволява да правите неща като превъртане назад, преглед на скорошни приложения и връщане в началното меню, всичко това с едно щракване с пръст. С много функции, Galaxy Tab A7 Lite поставя вашето удобство на една ръка разстояние.

*Функцията е достъпна за изтегляне чрез Galaxy Store. **Всички описани тук функции, функционалност, съдържание, потребителски интерфейси и предимства подлежат на промяна без предизвестие и тяхната наличност може да варира в зависимост от държавата/региона, модела на устройството и версията на операционната система.

Камера за заснемане на вашите моменти от живота

Камерата Galaxy Tab A7 Lite е готова да улови и сподели вашия момент. Независимо дали искате да заснемете невероятни портрети или зашеметяващи пейзажи, това устройство е на ваше разположение. С основната 8MP камера вашите спомени остават интензивни, ярки и ясни.

Най-близкият театър е мястото, където се намирате

По-тясната рамка означава повече място за по-голям, 8,7-инчов дисплей на удобен компактен таблет. Насладете се на личен екран в парка, импровизиран или непрекъснат преглед в леглото, с двойни високоговорители, ориентирани в пейзажен режим, който предлага богат стерео звук.

Съхранявате повече, отколкото ви харесва

3+32GB/4+64GB памет за съхранение│1TB MicroSD карта

Galaxy Tab A7 Lite се предлага с вградена памет за съхранение от 32 GB/64 GB за всички ваши видеоклипове, снимки и файлове с висока разделителна способност. Паметта може да се разшири с microSD карта, за още повече място за съхранение - до 1 TB. Съхранявайте повече от това, което харесвате, и изтривайте по-малко.

Живот на батерията, който се отличава от целия пакет

Galaxy Tab A7 Lite има повече мощност, отколкото бихте очаквали в такова стилно устройство. Батерията от 5100 mAh* ви дава свободата да забравите за зарядното устройство за дълги периоди от време, когато трябва да отидете някъде или да имате много за гледане.

*Типична стойност, тествана в лабораторни условия на трети страни. Типичната стойност е прогнозната средна стойност, като се има предвид отклонението на капацитета на батерията между тестваните проби батерии, съгласно стандарта IEC 61960. Номиналният (минимален) капацитет е 4,980mAh. Действителният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, моделите на използване и други фактори.

Поддържайте връзката в Galaxy

Направете живота си по-удобен с перфектна връзка между вашите Samsung Galaxy устройства. Влезте в акаунта си в Samsung и сдвоете Galaxy Tab A7 Lite с телефона си. След това можете да приемате обаждания и да изпращате текстови съобщения от таблета си и да се свързвате с мобилната точка за данни без да вдигате телефона си.

Дигитална игрална площадка за учене и забавление

Samsung Kids ви позволява да създадете безопасна среда за игра за децата си. Просто изберете Samsung Kids от панела Quick и се насладете на родните приложения с герои, живеещи във виртуалния им свят. Родителският контрол ви позволява да наблюдавате употребата и времето за възпроизвеждане, за да можете да им дадете спокойно изживяване.

Сигурността на всяко ниво защитава това, което ви принадлежи

Samsung Knox предлага сигурност с високо ниво на защита. Вашите лични данни са защитени от повечето зловреден софтуер и злонамерени атаки чрез използването на хардуерно подкрепената платформа Knox на много нива.

SM-T220NZAAEUE

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: