Нано- йонен уред за пара за лице ANLAN, Бял/ Розов

Референция: 028683

89,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Уред за лице на пара от ANLAN

Състоянието на кожата ви не е задоволително? Бръчките стават все по-видими, порите се разширяват, а гримът се държи лошо? Може би защото кожата ви е твърде суха. Пароуредът за лице ANLAN ще ви помогне да решите подобни проблеми! Устройството произвежда наночастици с честота около 8ml/min, които дълбоко овлажняват кожата и поддържат температурата на парата около 40°C. Резервоарът от 120 ml ще ви попречи да пълните водата твърде често.

Създайте спа салон в дома си

С ANLAN можете да се почувствате като в луксозен СПА у дома. Парогенераторът ще бъде полезен в различни приложения. Използвайте го преди да се гримирате – така гримът ви ще издържи по-дълго. Можете да го използвате и за грижа за кожата. Чрез дълбоко овлажняване на кожата ви ще й придадете красив, младежки вид и ще предотвратите развитието на акне. Не е нужно много, за да зарадвате с гладка кожа и сияещо лице! Уредът ще ви помогне и да решите проблема с прекалено сухата коса – достатъчни са процедурите с продължителност 3-15 минути.

Открийте силата на наночастиците

Защо да изберете парогенератор от наночастици? Отговорът е прост. Подобни технологии позволяват равномерно, ефективно овлажняване на цялото лице. Водата прониква в по-дълбоките слоеве на кожата и подобрява състоянието й, като възвръща гладкостта, стегнатостта и блясъка. Обикновените парогенератори произвеждат по-големи частици, които се утаяват на повърхността на кожата, но не проникват по-нататък, оставяйки я суха. Насладете се на невероятната сила на наночастиците и се насладете на перфектно овлажнен тен!

Лесни и приятни процедури

Как да използвате устройството? Много е просто! За оптимална хидратация първо почистете кожата си с подходящ продукт, след това включете генератора и изложете лицето си на парата за около 6-15 минути. След процедурата използвайте подходящия крем. Искате ли да почистите кожата си в дълбочина? Изложете го на пара за около 3-5 минути. След това почистете кожата си и нанесете любимия си крем. Не забравяйте да държите лицето си на повече от 20 см разстояние от дюзата на генератора по време на лечението.

Интелигентен контрол на температурата

Насладете се на удобството и безопасността на употреба. Парогенераторът с марка ANLAN се загрява за нула време - няма повече чакане безкрайно вашето устройство да бъде готово за използване. Продуктът може също така интелигентно да контролира температурата. Ако генераторът стане твърде горещ, той автоматично ще се изключи. Ще можете да го рестартирате, когато изстине. Това ще ви помогне да избегнете изгаряне!

Резервоар за вода с голям капацитет

Уредът за пара ANLAN за лице е оборудван с голям резервоар за вода от 120 ml. Когато е напълно напълнен, ви позволява да генерирате пара непрекъснато за около 20 минути. Това е достатъчно, за да извършите овлажняващата процедура дори 2-3 пъти! За да удължите живота на устройството и да предотвратите разпространението на бактерии, не забравяйте да почиствате резервоара редовно. Можете лесно да го измиете под течаща вода.

Проектиран за ваше удобство

Какво друго прави несъмнено забележителен парогенераторът на марката ANLAN? Устройството е проектирано да ви осигури максимален комфорт. Вграденият LCD дисплей ще ви предостави най-важната информация за неговата работа - просто погледнете! Освен това практичната дръжка улеснява пренасянето на парахода. Сега можете да го вземете където пожелаете и удобно да проведете следващото си лечение. Нещо повече, устройството работи изключително тихо.

028683

Конкретни референции