Електрическа пила за крака ShowSee B1-W, Бял

Референция: 031086

55,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Електрическата пила за крака ShowSee B1-W

ShowSee B1-W е електрическа пила за крака, която ви помага да постигнете гладки крака. Ефективно премахва мазолиста кожа, без да уврежда слоевете на кожата. Безкабелният дизайн осигурява комфортна употреба, а 2 режима на работа осигуряват по-голяма функционалност. Освен това е водоустойчив IPX7, така че можете да го използвате, докато се къпете.

Ефективност преди всичко

Пилата ефективно премахва слоеве от мъртва кожа благодарение на въртящата се на 360° глава. Изработена е от здрав и издръжлив материал. Нещо повече, B1-W не се нагрява твърде бързо, така че не причинява никакъв дискомфорт. Доставя се и с капак за глава, така че можете да го поддържате чист за по-дълго.

Адаптирайте всичко така, че да ви подхожда

Устройството има 2 скорости. За суха кожа е най-подходящ първият режим - 1300 оборота в минута. А ако се борите с напукана и увредена кожа, използвайте втория режим – 1500 об/мин. По този начин можете ефективно да настроите устройството според вашите нужди!

2 глави за избор

Този файл е проектиран да отговори на различните нужди на потребителите. B1-W се предлага с 2 края с различна степен на грапавост. Първият е предназначен за деликатна кожа - ефективно премахва кератинизирания епидермис. Втората глава, от друга страна, ще се окаже полезна, когато се използва върху по-дебела и напукана кожа.

Безжичен дизайн

Файлът черпи мощността си от 600 mAh батерия, която осигурява до 50 минути използване с едно зареждане. Безжичното решение ще ви даде свободата да го използвате - без ограничения! Нещо повече, с водоустойчивост IPX7, можете да го почиствате под течаща вода или да го използвате по време на къпане.

Безопасна употреба

B1-W има система, която следи натиска върху кожата. И ако открие някакво ретроградно движение на файла, той автоматично ще спре да работи. За да възобновите работата, устройството трябва да бъде рестартирано, всичко за ваша безопасност!

031086

Конкретни референции