Акумулаторна прахосмукачка Baseus H5, 16000Pa, Черен

Референция: 028982

239,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Акумулаторна прахосмукачка Baseus H5

Направете домакинските задължения по-приятни. Прахосмукачка Bases H5 е функционално, безжично устройство, което ще работи във всеки дом. Телескопичната тръба ви позволява да почиствате повърхността на всяко разстояние, а възможността за разглобяване на по-малки модули напълно ще промени начина на съхранение, в сравнение с предишното оборудване.

Ефективно вакуумиране

Бързо и лесно прахосмукайте стаите си дори от най-упоритите замърсявания. Прахосмукачка със смукателна мощност 16000 Pa може да се справи с тях без проблем. Използването на два филтъра: стоманен и HEPA ефективно ще се отърве от праха. Това са 99,7% от частиците с диаметър по-малък от 0,3 микрона! Погрижете се за безопасността на вашите близки.

Удобна функционалност

Възможността за бърза смяна на модулите ви дава разнообразие от опции за почистване. Сменяемите дюзи правят почистването на различни видове повърхности лесно. Намалете времето, което отделяте за почистване, и го използвайте по други начини.

Лесно съхранение

Стандартните прахосмукачки, дори когато се съхраняват, заемат много място, често кабелите се заплитат между устройства, разположени наблизо. С прахосмукачка Baseus H5 можете да забравите за нея! Елегантната стойка за стена, включена в комплекта, ще ви накара да имате прахосмукачката под ръка по всяко време, като същевременно функционира като електроцентрала.

Минималистичен дизайн

Прахосмукачката е проектирана по много минималистичен начин. Стандартният дизайн и черният цвят му придават много модерен външен вид, така че не е нужно да бъде скрит в килер, но дори може да бъде дизайнерски елемент в стая.

Безпроблемно зареждане

Зарядната станция е оборудвана със система Quick Charge QC 3.0, която ви позволява бързо да зареждате вашето устройство. Работата му, в зависимост от режима, варира от 15 минути в режим на интензивно почистване до 25 минути в стандартен режим на почистване.

028982

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: