Външна батерия Dudao 4x USB 30000mAh with LCD 4A (K8Max white), Бял

Референция: 6970379615904

59,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Dudao power bank 4x USB 30000mAh with 4A LCD display



Наистина много пристанища



Притурката е оборудвана с невероятен брой от цели 7 порта! 3, които се използват за зареждане на аксесоара ( micro USB, Lightning, USB Type C) и 4 USB за подновяване на енергията на вашите мобилни устройства.



Гигантски капацитет



До 30 000 mAh е достатъчно енергия, за да поддържа много устройства в нужда. Например, iPhone 8 може напълно да се възстанови около 12 пъти. iPhone XR около 8, а Xiaomi Mix 3 около 6 пълни зареждания. С такъв вместителен енергиен спасителен колан не е нужно да се притеснявате, че ще останете без телефон по време на музикален фестивал, който продължава няколко дни или инцидент на къмпинг.



Зареждане под контрол



Благодарение на дисплея на напрежението и интензитета на зареждане, вие винаги знаете с каква мощност се подновява енергията на вашето оборудване. В допълнение, аксесоарът показва и състоянието на батерията, така че не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете изненадани, когато внезапно се изтощи. За да превключите между показаните стойности, просто натиснете хардуерния превключвател. Вероятно не може да бъде по-лесно.



До 4 устройства едновременно!



4 USB порта и един вход ви позволяват да свържете и по този начин да подновите енергия до 4 устройства едновременно! Вашите близки няма да се налага да чакат на опашка, за да заредят телефоните си. И все пак това не са единствените устройства, които могат да бъдат свързани. Съхранената мощност може да се използва и от Bluetooth високоговорители, вентилатори и USB лампи или приспособления като овлажнители за въздух. Една наистина многофункционална енергийна банка



Интелигентен чип



Джаджата има интелигентна система за управление, която настройва подходящото напрежение към конкретното оборудване. Вашите мобилни устройства ще получават точно необходимото количество електроенергия, възстановявайки загубената мощност с оптимална скорост и загриженост за тяхната безопасност.
6970379615904

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: