• -4,01 лв.

Поставка с безжично зареждане Ugreen (LP472), Сив

Референция: 6957303842902

44,00 лв.
39,99 лв. Спестявате 4,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Решете проблема с подпирането на вашия iPhone веднъж завинаги, когато гледате филм, играете игра или провеждате видеоконферентна връзка. Благодарение на стойката, която е държач за зарядното устройство MagSafe, можете лесно да зададете перфектния ъгъл на наклона на телефона, да освободите ръцете си и да си осигурите комфорт при работа или забавление. Ugreen държач отговаря на серия iPhone 12 и нагоре (поддържа технология MagSafe).



Регулиране на ъгъла на наклон



Можете да регулирате стойката на 180 градуса. Това ви позволява да гледате свободно от всякакъв ъгъл. Благодарение на сгъваемата опция и ниското тегло, можете да го вземете със себе си, където пожелаете!



Използване на устройството без прекъсване на зареждането



След като поставите зарядното устройство в държача, можете да свържете телефона с магнит към него. Корпусът има отвор, който позволява кабелът да бъде изведен от зарядното устройство и лесен за инсталиране.



Солидна конструкция с неплъзгащи се елементи



Неплъзгащ се гумен слой и вложки предпазват вашия телефон или таблет от надраскване и неконтролирани промени в позицията.



Универсална съвместимост



Държачът може да се използва от собственици на iPhone устройства от 12 и нагоре. Поставете зарядното устройство в държача и го използвайте като магнитен държач за телефон.
6957303842902

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: