• -11,10 лв.

Адаптер+ кабел Ugreen GaN (gallium nitride) fast charger USB Type C 65W Quick Charge (40156 CD217), Черен

Референция: 6957303841561

87,00 лв.
75,90 лв. Спестявате 11,10 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Зарядно за стена 65 W Gan Ugreen CD217



Стенното зарядно устройство Ugreen CD217 е ново решение в областта на захранването на електрониката. Вместо силиций, галиевият нитрид (GaN) е използван в производството за максимална ефективност, сигурност и стабилност на работата. С това зарядно устройство можете да захранвате почти всички устройства, оборудвани с кабел с щепсел USB тип C. Този артикул е съвместим и с протоколи за бързо зареждане, което в комбинация с голяма мощност дава перфектни резултати и гарантира максимален комфорт при използване.



Универсален аксесоар



Използвайки това зарядно устройство, можете да захранвате почти всеки електронен блок у дома, в офиса и по време на пътувания. Универсален порт USB тип C прави зарядното устройство съвместимо с различни устройства и подходящо за зареждане на мобилни телефони, таблети, някои лаптопи, слушалки, както и устройства на Apple. Едно устройство е достатъчно, за да можете да заредите оборудването си. Всичко е скрито в малка и лека джаджа, която остава удобна – особено при пътуване.



Сила на галиев нитрид



Модерното зарядно устройство е уникално по отношение на използването на галиев нитрид вместо класически силиций. На практика можете да се насладите на върховна ефикасност и компактен размер на продукта. В комбинация с голяма мощност, тя ви позволява да зареждате устройствата си по-бързо от всякога. Зарядното може да захранва вашите устройства до три пъти по-бързо от това, което сте използвали досега.



Поддръжка на протоколи за бързо зареждане



Зарядното устройство е съвместимо с протоколи за бързо зареждане, използвани във водещи устройства. Можете да се чувствате свободни да се възползвате максимално от перфектните му параметри, при условие че вашият мобилен телефон, таблет или друго устройство поддържа един от протоколите, представени по-долу:



  • PD 3.0/2.0, QC 4.0/3.0/2.0, AFC, FCP, SCP, SFCP.

6957303841561

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: