• -6,01 лв.

Зарядно за кола Ugreen Type C/USB 24W PD Quick Charge (30780), Сив

Референция: 6957303837809

29,00 лв.
22,99 лв. Спестявате 6,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

2-портово зарядно за кола (USB тип A+PD) Ugreen CD130



Достъпът до източника на енергия по време на шофиране е важен, без значение колко далеч отивате. GPS навигационно устройство, мобилен телефон, таблет или камера за кола изискват често да ги свързвате със зарядното устройство. Поради тази причина трябва да избягвате ситуации, в които вие или вашите пътници не можете да получите достъп до електрическия контакт и вашите устройства не могат да бъдат активирани, за да проверят маршрута, например. Перфектно решение е зарядно устройство, захранвано от гнездото на запалката, което поддържа протоколи за бързо зареждане, ефективно и мощно. Избирайки 2-портово зарядно устройство на Ugreen, получавате достъп до два порта за зареждане – USB тип A и USB тип C. Благодарение на това можете да зареждате едновременно две различни устройства.



Комфорт при всяко пътуване



Достъпът до зарядното за кола е важен, независимо от разстоянието, което изминавате. Благодарение на това двупортово устройство можете лесно да зареждате две устройства наведнъж. Използването му е много лесно – всичко, което трябва да направите, е да го включите. Можете да го правите с една ръка, дори докато шофирате кола.



Зареждайте две устройства едновременно



Два порта, към които можете да свържете вашите устройства, за да ви осигурят значителен комфорт, особено ако не пътувате сами. В момента почти всеки притежава няколко електронни устройства, които изискват зареждане от време на време, така че един порт може да се окаже недостатъчен. Това зарядно устройство предлага два порта – USB тип A и USB тип C – така че можете да включите почти всяко устройство, което се предлага на пазара.



Естетичен вид



Не е нужно да се притеснявате, че интериорът на вашия автомобил ще бъде неестетичен, ако добавите това зарядно устройство. Продуктът е малък и неразличим. Когато е включен в контакта на запалката, изглежда като фабричен компонент на автомобила.
6957303837809

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: