• -3,01 лв.

Зарядно за кола Ugreen 2x USB, 36W, Quick Charge SCP FCP AFC (CD213 10144), Сив

Референция: 6957303811441

29,00 лв.
25,99 лв. Спестявате 3,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

При шофиране е препоръчително да имате постоянен достъп до електрическа енергия, за да можете да зареждате електрониката. Без значение дали покривате къси разстояния или прекарвате много време в автомобила, 2-портовото бързо зарядно устройство на Ugreen ще подобри комфорта на вашето пътуване. Снабден е с два USB порта тип A, така че можете да свържете две устройства едновременно. Той поддържа протоколи за бързо зареждане на различни производители, като по този начин можете да презаредите батериите във вашите устройства само за няколко десетки минути. Освен това изглежда стилно и заема малко място. Може да пасне на всяка жабка за кола.



Полезно по време на всяко пътуване



Зарядното устройство с два USB порта е универсално устройство, подходящо за всяко пътуване. Както водачът, така и пътниците могат да използват източника на захранване, за да заредят своята автомобилна камера, мобилни телефони, таблети и слушалки. Винаги трябва да съхранявате този компактен продукт в жабката на колата, защото може да ви предпази от неприятни ситуации, като например изтощена батерия в GPS навигационното устройство в непознатата зона.



Универсален



Два порта USB тип A ви дават широка гама от възможности. Към него можете да свържете всякаква електроника, стига да имате кабел с щепсел USB тип A. Можете да зареждате устройства на Apple, смартфони със система Android, слушалки, таблети, GPS навигационни устройства, автомобилни камери, смарт часовници и много други джаджи. Това е нещо, което винаги трябва да имате в колата си.
6957303811441

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: