• -19,10 лв.

Зарядно Ugreen travel wall charger 3x USB Type C/1x USB 100W (70870), Черен

Референция: 6957303878703

119,00 лв.
99,90 лв. Спестявате 19,10 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Това удобно зарядно устройство ще ви позволи да доставяте електрическа енергия на до четири устройства наведнъж. Можете да го поставите на бюрото, за да свържете устройства, които трябва да се зареждат, в зависимост от вашите нужди. Снабден е с четири универсални порта – един USB тип A и три USB тип C. Зарядното устройство е мощно – 100 W – което е рядка стойност, що се отнася до настолните устройства. Това го прави бързо и ефективно, а устройството остава съвместимо с множество устройства.



Получете максимална ефективност при зареждане



Това зарядно устройство има обща мощност от 100 вата, което го кара да зарежда всички свързани устройства бързо и ефективно. Той поддържа протоколи за бързо зареждане, така че можете да захранвате няколко устройства едновременно, без загуба на скорост на предаване на енергия.



Удобна употреба



Поставяйки това зарядно на бюрото си, получавате постоянен източник на енергия, който можете да използвате по всяко време. Корпусът е покрит със слой против плъзгане, за да се предотврати плъзгане и падане. Купувайки едно устройство, можете да зареждате няколко устройства едновременно. Това означава значителен комфорт, спестено пространство и разходи.



Малък размер с голяма мощност



Като се има предвид високата мощност на зарядното устройство, размерът му е наистина компактен. Можете лесно да го скриете в чекмеджето на бюрото у дома и на работа или на нощното шкафче. Освен това е лесен за работа – теглото му е само 300 g.
6957303878703

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: