• -6,00 лв.

Адаптер + MFI кабел Ugreen USB travel wall charger PD, 20W (50799), Черен

Референция: 6957303857999

65,00 лв.
59,00 лв. Спестявате 6,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Вашето старо зарядно устройство не е достатъчно ефективно? Заменете го с ново устройство, което може да зарежда вашия телефон или таблет до три пъти по-бързо. Ugreen CD137 е съвместим с повечето популярни устройства, а MFI кабелът е получил сертификат на Apple, така че можете безопасно да захранвате всички устройства на този производител. Зарядното устройство е оборудвано с множество защитни устройства, например по отношение на претоварване, презареждане и късо съединение. На практика можете да сте сигурни, че зареждането е гладко и по никакъв начин не застрашава вашето оборудване. Благодарение на малкия си размер, този артикул е идеален за пътувания. Разглобяем MFI кабел ще ви помогне да опаковате.



Напълно безопасно зареждане



Ако искате да сте сигурни, че вашите устройства са напълно безопасни, докато са заредени, този аксесоар със сигурност ще отговори на вашите очаквания. Той е оборудван с цялостна защита срещу:



  • прегряване, късо съединение, пренапрежение, презареждане.



Освен това корпусът на базата на компютърен материал е устойчив на високи температури. Следователно можете да сте сигурни, че нито вашите устройства, нито самото зарядно устройство не се повредят при използване.



Широка съвместимост



Зарядното устройство се доставя с ЕС щепсел и порт USB тип C, което го прави универсален продукт, използван за зареждане на почти всяко електронно устройство. Той поддържа протоколи за бързо зареждане на популярни мобилни телефони и таблети, например:



  • Power Delivery 3.0, Бързо зареждане 4.0/3.0/2.0, BC12.



Благодарение на това можете да зареждате вашите устройства до три пъти по-бързо, отколкото в случая на традиционния захранващ кабел.



Компактен размер



Зарядното устройство е малко и леко и лесно можете да го скриете в багажа, дамската си чанта, раница или чанта. Малкият размер се съчетава с голяма мощност, така че получавате удобен, но много ефективен продукт.



MFI кабел



Зарядното устройство идва заедно с MFI кабел, притежаващ сертификат на Apple. Благодарение на това получавате устройство, което е напълно съвместимо с цялото оборудване на този производител. Зарядното устройство поддържа протоколи за бързо зареждане и може да се използва безопасно с iPhone и iPad.
6957303857999

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: