• -3,01 лв.

Безжично зарядно Ugreen Qi wireless charger 10 W + USB кабел (60278), Сив

Референция: 6957303862788

29,00 лв.
25,99 лв. Спестявате 3,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Стилното безжично зарядно Qi от UGREEN е нещо, което трябва да имате под ръка. Със сигурност ще бъдете впечатлени от неговата функционалност, външен вид и високоефективна работа. Съвместимостта с най-популярните модели смартфони кара продукта да става все по-популярен. Не отлагайте вземането на решение за покупка! Вижте животът може да бъде по-удобен без заплетени кабели и постоянно липсващи зарядни устройства.



Дизайн с вкус



Това зарядно не само изпълнява основната си функция, тоест зареждане, но и изглежда страхотно. Предният панел е изключително елегантен и приема необичайна форма. Красивият дизайн на продукта се дължи и на доброто качество на конструктивните материали, стройната форма и избора на цветове. Самият факт, че вграденият кабел е скрит (обвит) прави устройството да изглежда естетично и винаги подредено.



Ефективно и бързо безжично зареждане



Искате ли да заредите бързо устройството си и да се възползвате максимално от зарядното устройство UGREEN? Свържете безжичното зарядно устройство към захранващия адаптер, който поддържа поне стандарт Quick Charge 3.0 или има изходен ток от поне 2A. Тогава са гарантирани най-добрите резултати и кратко време за зареждане на батерията.



Издръжливо висококачествено зарядно устройство



Това зарядно устройство е изработено от твърди материали, които изглеждат елегантно и запазват перфектния си вид за дълго време.



Перфектно оборудвана джаджа



Безжичното зарядно устройство UGREEN се доставя с по-голяма зарядна намотка, осигуряваща постоянен и стабилен поток на енергия, което е плавно и ефективно зареждане на смартфон. За безопасността на сдвоени устройства и потребители, той е снабден с поредица от защитни устройства, които предпазват от късо съединение, презареждане, прегряване и други събития, водещи до повреда.
6957303862788

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: