• Изчерпано

Зарядно за кола Ugreen 2x USB Quick Charge 3.0 36W 3A (CD213 60713), Сив

Референция: 6957303867134

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Бързо зареждане с двоен PD порт



Зарядното устройство за кола UGREEN PD може да зарежда две устройства като мобилен телефон и таблет едновременно. Мощната технология за доставка на захранване ви гарантира супер бързо зареждане на вашите USB-C устройства. Мощното 36W зарядно за кола спестява време чрез едновременно зареждане от USB -C смартфони и таблети на пълна скорост чрез USB Power Delivery 3.0.



Интелигентна защита



Двойните зарядни устройства за автомобили имат интегриран интелигентен чип за управление на захранването, който автоматично контролира зареждането, както и защита от прегряване, защита от претоварване, защита от претоварване, защита от пренапрежение, стабилна производителност, чрез серия от тестове за зареждане и гарантиране на качеството.



Висококачествени материали и дизайн



USB C зарядно за кола с устойчива на надраскване повърхност от сплав, подходяща за най-недокоснат интериор на превозни средства. Позлатената тръба намалява топлината по време на зареждане, увеличавайки максимално скоростта и ефективността на зареждане. Супер малкият дизайн спестява място и позволява безпроблемен достъп до останалата част от арматурното табло.



Широка съвместимост



Прилага се към напрежение 12V-24V, зарядното устройство за кола QC 3.0 работи с автомобили/камиони/бусове. Работи безупречно с USB-C телефони, таблети и др. Съвместими устройства – Бързо зареждане за iPhone SE/11/11 Pro/11 Pro Max, Samsung S20/Note 10/Galaxy S10+/S10e, Google Pixel 4 XL/4/3 XL/3/3a/3a XL, LG G8 ThinQ/ V50, Moto G7 и др.



Безстрашни удари



Дизайнът на шрапнелния контакт прави зарядното за колата да се включва здраво, без значение ситуацията е неравен път, може да осигури стабилно захранване на устройството. Носете го за пътуване, подходящ е за всякакви пътни условия.
6957303867134

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: