• Изчерпано

Поставка Ugreen Gravity Car Mount Dashboard Windshield Phone Bracket Holder (60990), Черен

Референция: 6957303869909

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Ugreen Gravity Car Mount Табло за предно стъкло, държач за телефон



  • Лесен за използване: С дизайна на гравитационната връзка, този държач за телефон за кола може просто да заключи телефона ви на място. Работа с една ръка, за да поставите телефона си сигурно срещу държача.

  • Силно засмукване: вендуза, която може да се мие, залепва надеждно за арматурното ви табло или предното стъкло дори на неравен път. ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, уверете се, че повърхността на арматурното табло или предното стъкло е равна и чиста, преди да инсталирате тази стойка за кола.

  • Регулируем ъгъл: 360-градусово завъртане на опората на шарнирната става ви помага да намерите най-добрия ъгъл на гледане, както предпочитате. Телескопичното рамо може да се регулира и ви осигурява максимална 240-градусова дъга, без да блокира изгледа ви.

  • Разтегателно рамо: Телескопичното рамо се простира от 5,43 инча до 7,52 инча.

    Лесен за използване



С дизайна на гравитационното свързване, този държач за телефон за кола може просто да заключи телефона ви на място. Работа с една ръка, за да поставите телефона си сигурно срещу държача.



Силно засмукване



Миеща се вендуза залепва надеждно за вашето арматурно табло или предно стъкло дори на неравен път. ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, уверете се, че повърхността на арматурното табло или предното стъкло е равна и чиста, преди да инсталирате тази стойка за кола.



Широка съвместимост



Гравитационната поставка на държача за телефон за кола може да се разшири, за да побере популярни смарт телефони с размер на екрана от 4,7" до максимум 7".
6957303869909

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: