• Изчерпано
Адаптер Ugreen fast wall charger 65W USB Typ C Quick Charge 3.0 Power Delivery (gallium nitride) (CD217 70817), Черен

Адаптер Ugreen fast wall charger 65W USB Typ C Quick Charge 3.0 Power Delivery (gallium nitride) (CD217 70817), Черен

Референция:

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Зарядно с ЕС щепсел USB тип C 65W PD GaN Ugreen CD217



Ако търсите универсално компактно зарядно устройство, този продукт със сигурност ще ви хареса. Той е базиран на технологията с галиев нитрид, която осигурява на устройството голяма мощност от 65 W, но остава лек и малък. Освен това зарядното устройство поддържа протоколи за бързо зареждане и е съвместимо с почти всички устройства, снабдени с кабел USB тип C. Това е перфектен избор, ако имате нужда от една ефективна джаджа за зареждане на различни устройства.



Иновативна технология GaN Tech



Използването на галиев нитрид вместо класически силиций позволява да се запази малък размер на това мощно зарядно устройство. Благодарение на това можете да получите компактно и много удобно устройство, което може ефективно да презарежда батериите във вашите устройства. Зарядното ще бъде перфектен избор, ако отивате на пътуване или просто на дневна база. Винаги можете да го държите в дамската си чанта или раницата.



Поддръжка на протоколи за бързо зареждане



Голямата мощност не е всичко, защото ефективността се изразява и в поддръжка на протоколи за бързо зареждане в популярните устройства. Зарядното устройство е съвместимо с:



  • Power Delivery 3.0,

  • Бързо зареждане 4.0/3.0,

  • SCP,

  • AFC,

  • PPS.



Можете да зареждате вашите устройства бързо и те са напълно защитени, докато предават електрическа енергия.



Универсален и удобен



Портът USB тип C е толкова популярен, че можете да свържете почти всяка електроника от последните години към зарядното устройство. Едно зарядно устройство е достатъчно, за да поддържа мобилен телефон, таблет, слушалки, цифров фотоапарат, смарт часовник и много други устройства, използвани у дома и в офиса.

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: