• Изчерпано

Безжично зарядно 3в1 Joyroom 20W за AirPods/ phone / headphones + USB Type C кабел с адаптер (JR-A27), Бял

Референция: 6941237152220

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Основни предимства на безжичното зарядно устройство JR-A27:



Безжично зарежда две устройства едновременно - не е нужно да чакате телефона си на опашка или да гледате за зареждане

Това ще гарантира безопасността на вашето оборудване. Има вградена защита срещу пренапрежение, прегряване или промени в напрежението

Всичко, от което се нуждаете, за да зареждате вашите устройства безжично: комплектът включва зарядно устройство, USB Type-C кабел и захранващ адаптер



Бързо и безопасно зареждане без прекъсвания

Зарядното устройство Joyroom 3 в 1 е интелигентно технологично решение, адаптирано за безопасно зареждане. Благодарение на приложените решения, той гарантира безопасността и защитата на електронните устройства срещу въздействието на пренапрежение или прегряване. Независимите намотки ви позволяват да зареждате две устройства едновременно с мощност до 10 W без взаимни смущения. За постигане на тази мощност е препоръчително да използвате зарядно за стена с мощност поне 24 W – същата като предоставената в комплекта.



Зареждайте две устройства едновременно

Благодарение на Joyroom JR-A27, вече не е нужно да губите време за презареждане на всяко от вашите устройства. Адаптираният дизайн на модела ще ви позволи да зареждате едновременно телефона, AirPods и Apple Watch. Това е страхотно решение за всички любители на аксесоарите на Apple.



Безопасността на първо място

Използвайки зарядното устройство 3 в 1 Joyroom, вие гарантирано безопасно зареждане. Устройството е оборудвано с няколко нива на защита - срещу прегряване, пренапрежение, електромагнитно поле, промени в напрежението, късо съединение и няколко други опасности. Благодарение на тези функции вашият телефон, часовник и слушалки са защитени от повреда. Освен това зарядното има монтирани на дъното крачета против хлъзгане, които стабилизират устройството – независимо от повърхността, върху която искате да го поставите.
6941237152220

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: