• -5,01 лв.

Поставка с функция за безжично зареждане Joyroom Three Axis 15W, automatic car charger electric (air vent) (JR-ZS219), Черен

Референция: 6941237137913

75,00 лв.
69,99 лв. Спестявате 5,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Много бързо зареждане



Безжичното бързо зареждане в Qi технологията започва незабавно след идентифициране на устройството. Можете бързо да възстановите 70% от батерията на телефона, което ви позволява да използвате приложения и да слушате музика от смартфона, докато шофирате. За да сте сигурни, че работи, държачът трябва да бъде постоянно свързан към източник на захранване.



Съвместим с различни устройства



Държачът е много практичен и универсален. Подходящ е за различни модели телефони. Той ще поддържа смартфони от сериите iPhone 12 и 11, Huawei Mate, Samsung S9, S8, S7 и Xiaomi.



Независим от двигателя



Устройството е оборудвано със специален вграден кондензатор. Това означава, че можете лесно да го отключите дори когато двигателят на колата ви е изключен. Това е много полезна функция.



Модерна технология



Когато се постави в държача, телефонът се разпознава автоматично. В този момент зареждането започва незабавно. Държачът също така може да адаптира позицията на телефона вертикално. След поставяне на устройството страничните рамена на държача се заключват автоматично и долната основа плъзга телефона – нагоре/надолу. Това е насочено към подравняване на индукционните намотки в телефона и зарядното устройство. Нещо повече, ако батерията на смартфона е на път да се изтощи, съвременната технология ще подобри ефективността на зареждането, като засили тази процедура.
6941237137913

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: