• -3,00 лв.

Поставка с функция за безжично зареждане Joyroom 15W, automatic electric (dashboard) (JR-ZS214), Черен

Референция: 6941237117809

69,00 лв.
66,00 лв. Спестявате 3,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

3 пъти по-бързо зареждане



Безжичното зарядно устройство, което е част от държача, кара телефоните да се зареждат бързо. Сравнявайки продукта със стандартните решения, батерията на смартфона се зарежда 3 пъти по-бързо. Нещо повече, за шофьора е много удобно да активира зареждането – възможно е с един бутон и една ръка.



Подходящ за различни устройства



Съвременната технология и специалната структура правят държача подходящ за телефони, чийто размер варира от 4,5 до 6,8 инча. Това е много универсален продукт, подходящ за модели като Iphone 11, Iphone8, Huawei Mate, Samsung Galaxy и някои устройства Xiaomi. Всичко, което трябва да направите, е да поставите телефона по-близо до устройството и инфрачервеният сензор автоматично ще отвори скобата.



Регулируема основа



Основното рамо на държача може лесно да се прибира и продуктът да се адаптира към вашите нужди. Възможно е също така да зададете произволен ъгъл поради завъртане на 360°. Това е решение за взискателни потребители.



Лесна инсталация в колата



Държачът има самозалепваща се вендуза с телескопично рамо. Можете лесно да го прикрепите навсякъде по арматурното табло или предното стъкло. Благодарение на разтегателното рамо можете да го поставите още по-далеч и така или иначе можете да стигнете до телефона.
6941237117809

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: