• Изчерпано

Безжично зарядно Joyroom wireless Qi charger 15 W за iPhone (MagSafe compatible) + USB Type C кабел (JR-A28), Син

Референция: 6941237131164

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Максимален комфорт при зареждане



Това супер тънко зарядно устройство, предназначено за устройства iPhone 12, е проектирано да ви осигури максимален комфорт при зареждане. Можете да използвате мобилния си телефон и докато го захранвате с електрическа енергия, защото магнитът ще го държи в зарядното устройство независимо от позицията му. 1-метров захранващ кабел не ограничава движенията и гарантира свободното използване на оборудването. Всичко, което трябва да направите, е да поставите телефона си към зарядното устройство под произволен ъгъл и устройството ще го настрои в оптимална позиция самостоятелно.



Защита на вашия телефон



Зарядното устройство е изработено от пожароустойчив материал и съдържа 8 единици интелигентна защита срещу вредни фактори. Използвайки го за бързо зареждане, получавате защита от:



  • пренапрежение

  • късо съединение

  • въздействие на магнитно поле

  • въздействие на електростатично поле

  • прегряване

  • презареждане на батерията



Можете да сте сигурни, че използването на това зарядно устройство ще бъде напълно безопасно за вашето оборудване. Можете също така да очаквате фиксирана честота да елиминира всякакви смущения в 5G сигнала, които могат да възникнат по време на зареждане.



Бързо зареждане



Когато поставите телефона си към устройството, зареждането започва автоматично. Максимална мощност от 15 W позволява да се увеличи зареждането на батерията с до 200%. Бързото и интелигентно зареждане е напълно безопасно за вашия телефон.
6941237131164

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: