• Изчерпано

Безжично зарядно Joyroom wireless Qi charger 15 W (JR-A23), Бял

Референция:

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Безжично зареждане за пълен комфорт



Ако сте уморени да търсите контакт, когато телефонът ви има нужда от енергия, безжичното зарядно със сигурност ще ви задоволи. Всичко, което трябва да направите, е да поставите устройството си върху него в произволно положение и бързото зареждане въз основа на протокола за бързо зареждане ще започне автоматично. Joyroom JR-A23 автоматично ще открие вашия телефон. Ако има някакво чуждо тяло наоколо, зареждането ще бъде прекратено от съображения за безопасност. Ако желаете да захранвате с максимална скорост, използвайте адаптер за стена 2.0 / 3.0 (9V / 2A). Не е нужно да премахвате защитния калъф, за да сте сигурни, че енергията се предава ефективно.



Стилна визия



Безжичното зарядно устройство Joyroom изглежда много стилно, където и да го поставите. Изработен е от цинкова сплав и покрит със стъкло, за да бъде атрактивен и много функционален артикул. Тъй като е малък, може лесно да се побере на всяко бюро, маса или нощно шкафче.



Безопасност на вашия телефон



Зарядното устройство е оборудвано със защитни системи, които обезопасяват зареждащия ви телефон. Използването на цинкова сплав позволява ефективно разпределение на топлината. Благодарение на това средата за зареждане е стабилна и вашето устройство не е изложено на прегряване. Не забравяйте да не поставяте метални предмети, магнитни карти и подобни предмети върху зарядното устройство, тъй като те могат да попречат на работата му.

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: