• Изчерпано

Безжично зарядно Joyroom wireless Qi charger 15 W за iPhone (MagSafe compatible) + built in USB Type C кабел (JR-A41), Silver

Референция:

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Удобно зареждане във всяка позиция



Благодарение на магнитното зарядно можете да използвате мобилния си телефон през цялото време. Мощен магнит позволява използването на зареденото устройство във всяка позиция. Можете да се чувствате свободни да играете игри, да слушате музика и да се възползвате от всички други функции. Всичко, което трябва да направите, е да поставите вашия iPhone към зарядното устройство и последното ще зададе правилния ъгъл, за да осигури високоефективно захранване с енергия. Зареждането е на базата на индукция, така че дори не е необходимо да изваждате устройството от кутията. Дългият кабел не ограничава движенията, но гарантира комфорт във всяка ситуация.



Три пъти по-бързо зареждане



15-W зарядно, оборудвано със система MagSafe, ще осигури много бързо зареждане на вашия телефон. Ако желаете да съкратите времето за зареждане на батерията колкото е възможно повече, използвайте зарядното устройство с изходна мощност 18 W (9V/2A). Joyroom JR-A41 предлага широка гама от изходно напрежение и може автоматично да се адаптира към нуждите на вашето оборудване, като същевременно гарантира сигурност и защита срещу претоварване.



Стилен дизайн



Магнитното зарядно устройство на Joyroom не само предлага перфектни технически параметри, но и се предлага в стилен външен вид. Малкият размер и модерният дизайн правят този продукт да изглежда страхотно, особено когато се комбинира с iPhone.



Основни характеристики



  • Съвместим с модели iPhone и други избрани устройства

  • Система MagSafe

  • Бързо индуктивно зареждане

  • Малък размер

  • Възможност за зареждане на мобилен телефон в калъфа

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: