• Изчерпано

Зарядно за кола Joyroom mini dual port USB Type C / USB 20 W 5 A smart car charger Power Delivery Quick Charge 3.0 AFC SCP (C-A4

Референция: 6941237133854

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Ергономична форма за удобна употреба



Дизайнерите на това малко зарядно устройство са се погрижили то да е много удобно, дори и на неравни пътища. Дръжката с издърпващ пръстен позволява да използвате продукта с два пръста, така че можете лесно да го изключите, докато шофирате. Здравата структура и добре подбрана форма карат зарядното устройство да се придържа сигурно към гнездото на запалката във всяка ситуация. Благодарение на меката подсветка, можете интуитивно да поддържате USB портове и когато е тъмно.



Сигурност по време на зареждане



Благодарение на използването на интелигентна система за защита, вашите устройства са напълно защитени по време на зареждане. Не е нужно да се притеснявате за късо съединение, прегряване или претоварване. Вграденият чип е отговорен за разделянето на енергията на две устройства едновременно.



Съвместим с повечето устройства



Това е универсално зарядно устройство, използвано за осигуряване на енергия на различни устройства, които използват USB и USB Type C портове. Ще бъде перфектен избор, ако искате да заредите вашия телефон, таблет, смарт часовник, GPS устройство и много други. Той си сътрудничи с продукти като:



  • Apple

  • Samsung

  • Huawei

  • Xiaomi

  • Sony



Ако търсите универсално зарядно устройство, което можете да вземете на всяко пътуване, Joyroom C-A45 със сигурност ще задоволи вашите очаквания.
6941237133854

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: