• Изчерпано

Зарядно за кола Joyroom mini dual port USB Type C / USB 20 W 3 A smart car charger Power Delivery Quick Charge 3.0 AFC SCP (C-A4

Референция: 6941237142443

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Безопасно зареждане



Осигуреното захранване на електрониката е приоритет. Със зарядното устройство Joyroom C-A43 не е нужно да се притеснявате за прегряване или претоварване, защото е оборудвано с интелигентни защитни устройства. Специален чип управлява разпределението на енергията в две устройства едновременно, а защитната система гарантира, че няма значително повишаване на температурата или увеличаване на интензитета на тока. Зарядното устройство ще се изключи автоматично, когато батерията на оборудването е пълна.



Универсално приложение – съвместимо с повечето устройства



Зарядното устройство Joyroom е не само бързо и безопасно, но и универсално. Той е съвместим с повечето налична електроника. Той ще работи перфектно в сътрудничество с устройства, снабдени с протоколи за бързо зареждане, като Samsung AFC и Huawei SCP. Можете да го използвате за захранване на два различни продукта, които използват USB или USB Type C портове.



Стилен външен вид и компактен размер



Ако търсите малко и атрактивно зарядно устройство, тази оферта е идеална за вас. Устройството е тежко само 12 грама, а компактният му размер ви позволява да скриете продукта в малкото отделение в колата. Предназначен е за всички любители на съвременните технологии, тъй като корпусът на зарядното устройство е прозрачен и можете да видите вътрешната му страна. След като го свържете към гнездото на запалката, зарядното изглежда стилно и заема малко място. Тънката подсветка улеснява използването дори през нощта.
6941237142443

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: