• -13,00 лв.

Поставка с функция за безжично зареждане Choetech Qi Charger 15W (MagSafe Compatible) (T200-F) + USB зарядно за кола - USB Type

Референция: 6971824979923

75,00 лв.
62,00 лв. Спестявате 13,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Choetech Car Magnetic Mount Inductive Qi Charger 15W (MagSafe Compatible) (T200-F)



Универсално решение за телефона



При дълго пътуване с кола най-често срещаният проблем е спукан телефон. Обикновено това се дължи на факта, че използвате навигация или осъществявате разговори с помощта на комплект за свободни ръце. Решението на този проблем е индукционното зарядно устройство на Choetech. Свързан към стандартен автомобилен контакт 12V / 24V, се използва и като зарядно устройство и магнитен държач. Изборът на едно устройство ви дава две възможности.



Бърз и лесен монтаж на магнитното зарядно устройство



Методът за монтиране на магнитното зарядно устройство Choetech е изключително прост. Комплектът включва специален накрайник, който е адаптиран към вентилационната решетка на автомобила. Толкова е универсален, че можете лесно да го приспособите към всяко превозно средство. Скобата е здрава, пречи да се движи по време на движение - дори при рязко потегляне или спиране. Освен това накрайникът, към който е прикрепен телефона, е подвижен, което ви позволява да зададете произволен избран ъгъл.



Модерна магнитна джаджа



Оборудването е изключително практично. След като бъде монтиран във вентилационния отвор на автомобила, всичко, което трябва да направите, е да приближите телефона достатъчно, за да може магнитът да го привлече. За разлика от други решения, използваният в този модел магнит е толкова силен, че не се налага всеки път да премахвате допълнителния капак от телефона си. Ефективно държи смартфона в една позиция. Не е нужно да се притеснявате, че когато забиете в дупката, тя ще се отдели от зарядното устройство.
6971824979923

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: