• -7,00 лв.

Поставка за кола с функция за безжично зареждане Choetech Qi 10W Gravity Car Cockpit Holder Dashboard + Щипка за вентилационна р

Референция: 6971824975574

55,00 лв.
48,00 лв. Спестявате 7,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Choetech Qi Wireless Charger 10W Gravity Car Holder for Cockpit Dashboard + Clip for Ventilation Grille + 1.2m Micro USB Cable (T536-S)



Гравитационната поставка за кола Choetech с безжично зарядно Qi е модерна джаджа, която ще бъде полезна за всеки шофьор. Това оборудване е отговорно за стабилната поддръжка на телефона, дори в случай на неравна пътна настилка. Предимството на дръжката е издръжливо метално затягащо рамо. В същото време можете лесно да го управлявате с една ръка, което не се изразява в комфорт при шофиране. Забележително е и безжичното, бързо зареждане, благодарение на което телефонът е винаги готов за употреба.



Гравитационна конструкция



Съвременната гравитационна технология позволява на държача да се приспособи към размера на телефона. Просто го сложи вътре и ще се стегне. Тази джаджа определено е по-удобна от стандартните модели. Не само изглежда добре, но е и лесен за използване - дори с една ръка.



Незабавно зареждане на телефона



Вграденото безжично зарядно е отговорно за изключително бързото зареждане на телефона. Благодарение на това можете да сте сигурни, че телефонът винаги ще бъде готов за използване - дори ако използвате приложения като навигация, докато сте на път. Освен това комфортът ви се влияе от липсата на кабели, които биха могли да ви пречат по време на шофиране и да представляват заплаха, ако случайно се оплете в тях.



Издръжливост и лесен монтаж



Дръжката е изработена от висококачествени материали. Благодарение на това е изключително устойчив на различни видове повреди. Можете да го използвате дълго време без никакви проблеми. Освен това може лесно да се закачи - можете да се справите с тази задача, дори и никога да не сте я правили преди.
6971824975574

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: