• -5,09 лв.

Зарядно за кола Choetech 2x Type C, 36W, FCP, AFC + Type C - Type C кабел (TC0008), Черен

Референция: 6932112100092

29,99 лв.
24,90 лв. Спестявате 5,09 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Choetech car charger 2x USB Type C Quick Charge Power Delivery 36W FCP AFC



Това е идеалното зарядно за кола за всеки, който очаква най-добри резултати в най-кратки срокове. Когато става въпрос за подновяване на енергията, такива ефекти могат да бъдат гарантирани само от аксесоар, който поддържа технология за бързо зареждане, като например Quick Charge. Choetech изглежда е наясно с това, защото оборудва новия си продукт с два USB Type C порта с поддръжка за QC 3.0 и Power Delivery. И така, като свържем телефона ви към него, ние ще го заредим близо 2,5 пъти по-бързо, отколкото със стандартните зарядни устройства.



Но скоростта не е всичко, безопасността също е от значение. Благодарение на вградената система за интелигентно управление, аксесоарът не само ще настрои подходящото напрежение към конкретното оборудване, но и към неговото ниво на заряд (по този начин ограничава консумацията на енергия). Освен това предпазва оборудването от прегряване, презареждане или късо съединение. Зарядното е малко и леко, но в същото време е с много компактна структура.



Експресно зареждане



Устройството е съвместимо с технологии за бързо зареждане. Поддържа Quick Charge 3.0, Power Delivery, Samsung AFC, Apple Fast Charging, Huawei FCP.



2 USB Type C конектора



Зарядното устройство е снабдено с 2 USB Type C порта, супер бързи конектори, благодарение на които можете бързо да подновите енергията на вашите мобилни устройства. Няма повече "презареждане" на вашия хардуер. Сега дори краткото пътуване ще им даде солиден енергиен удар.



Винаги зареждайте с оптимална скорост



Интелигентната система за управление настройва съответното напрежение към конкретното оборудване и ... нивото на неговото зареждане. Когато смартфонът е по-близо до пълно възстановяване на захранването (над 80%), скоростта на зареждане се забавя, предпазвайки устройството от презареждане и спомагайки за пестенето на енергия.



Практичен LED



Светодиодът в горната част на зарядното устройство сигнализира за активността на аксесоара с мека светлина. Освен това улеснява намирането на оборудване през нощта.
6932112100092

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: