• -9,01 лв.

Безжично зарядно Choetech 15W за телефон/ слушалки + USB Type C кабел + Адаптер 18W (T559-F), Черен

Референция: 6971824974478

49,00 лв.
39,99 лв. Спестявате 9,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Qi безжично зареждане за пълно удобство



Ако сте уморени да търсите контакт, когато телефонът ви има нужда от енергия, със сигурност ще харесате безжичното зарядно устройство. Всичко, което трябва да направите, е да поставите устройството в произволно положение върху него и то ще започне бързо зареждане с мощност до 15W. Зарядното устройство Choetech автоматично ще открие вашия телефон и ако в близост се появи чужд предмет, зареждането ще бъде спряно за пълна безопасност. Ако искате възможно най-бързо захранване, използвайте адаптер за стена. Не е необходимо да сваляте калъфа от телефона, за да бъде преносът на енергия възможно най-ефективен.



Стилна визия



Безжичното зарядно устройство Choetech е устройство, което изглежда изключително стилно, където и да го поставите. Изработен от цинкова сплав, покрит със стъкло, той е атрактивен и много функционален аксесоар. Малките размери го правят подходящ за всяко бюро, маса или нощно шкафче.



Сигурност на вашия телефон



Зарядното устройство е оборудвано със системи за безопасност, които защитават телефона ви по време на зареждане. Използването на цинкова сплав позволява ефективно разсейване на топлината. В резултат на това средата за зареждане е стабилна и вашето оборудване не е изложено на прегряване. Уверете се, че не поставяте метални части, магнитни карти или подобни аксесоари върху зарядното устройство, тъй като те могат да попречат на работата му.
6971824974478

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: