Безжично Зарядно за Xiaomi 50W, Wireless Car Charger, BHR6748GL

Безжично Зарядно за кола Xiaomi 50W, Wireless Car Charger, BHR6748GL

Референция: BHR6748GL

148,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Xiaomi 50W Wireless Car Charger - това универсално устройство ще улесни работата с телефона във Вашия автомобил. Удобната стойка се захваща с много здрава щипка за някоя от решетките за въздух. Вие можете да нагласите нейния наклон и завъртане.

Повърхността на стойката зарядно е кожена, което гарантира нежен допир с гърба на Вашия смартфон и елиминира шанса за драскотини – нещо, което повечето стойки не предлагат.

Щипката на стойката се отваря и затваря с една ръка, така че няма нужда да пускате волана ако е необходимо. Има и мек светлинен ефект за по-лесна работа с нея през нощта.

И не на последно място по важност – тази стойка има вградено 50W безжично зареждане, което работи с всички Xiaomi смартфони съвместими с тази бърза мощност. С всички останали устройства зареждането се осъществява между 5W и 15W, което никак не е за подценяване, особено при дълги курсове изискващи навигация. Налична е и защита от прегряване.

Устройството се предлага в комплекта си с универсална щипка, универсална кука, както и лепяща се база за захващане в случай, че не искате да използвате решетките на автомобила си.

В комплекта още ще намерите бързо USB зарядно за запалка с USB-A и USB-C портове. То се свързва към стойката за безжично зареждане и остава един свободен порт за бързо жично зареждане на различни модели смартфони с QC/USB-PD поддръжка (Apple, Samsung, Xiaomi, Google, Huawei и други).

BHR6748GL

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Apple iPhone 11
Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 12
Apple iPhone 12 Pro
Apple iPhone 13
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 14
Apple iPhone 14 Pro
Apple iPhone 14 Pro Max
Apple iPhone 15
Apple iPhone 15 Plus
Apple iPhone 15 Pro
Apple iPhone 15 Pro Max
Универсален
Функции
50W
Wireless зареждане
Технологии
Безжична

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: