• -5,00 лв.

Стъклен протектор Ugreen 2x tempered glass за Nintendo Switch (50728), Прозрачен

Референция: 6957303857289

29,99 лв.
24,99 лв. Спестявате 5,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА NINTENDO SWITCH

Първокласният протектор за екран от закалено стъкло UGREEN използва най-новата технология за лазерно рязане, покривайки напълно екрана на превключвателната конзола от край до край без незащитено пространство. С алкохолна чистачка на екрана, кърпа за почистване на екрана, апликаторна карта и стикерна хартия в опаковката, можете лесно да почистите праха по екрана преди нанасяне без мехурчета.



0.3MM УЛТРАТЪН СТЪКЛЕН ПРОТЕКТОР

Осигурете гладка и високочувствителна функционалност при докосване без никакъв ефект върху точността на сензорния екран. Дебелината от 0,3 мм ви позволява да монтирате конзолата си в докинг станция с превключвател с лекота.



ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАНЕ И МАХАНЕ

С подробни инструкции и инструменти в пакета, този предпазител на екрана за Nintendo Switch може да бъде инсталиран с малко усилия. Вграденото защитно фолио прави този протектор на екрана да се отстранява лесно без остатъци.



УСТОЙЧИВ НА НАДРАСКАНЕ И ИЗДЪРЖАЩ

Капакът от закалено стъкло с трудности 9H ефективно защитава екрана на вашия превключвател Nintendo от ежедневни надрасквания, дори при повишен удар. Заоблените ръбове ви гарантират безопасно и подобрено захващане, като поддържат защитното фолио прикрепено към екрана по-здраво. Не се притеснявайте, че протекторът на екрана ще се отлепи, дори когато вашият превключвател Nintendo се затопли за продължителна употреба.



УЛТРАЯСНА ВИСОКА ДЕФИНИЦИЯ

99,9% прозрачност създава оптимално и естествено изживяване при гледане, запазвайки HD качеството на дисплея. Притежавайки масло и водоустойчиво покритие, UGREEN защитното фолио е против отпечатъци и лесно се почиства.
6957303857289

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: