• -60,00 лв.

Стъклен протектор Joyroom Knight Series 40x set 2,5D tempered glass за iPhone 12 Pro/iPhone 12 (JR-PF842), Прозрачен

Референция: 6941237128232

459,00 лв.
399,00 лв. Спестявате 60,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Перфектна защита срещу повреди



Защитното закалено стъкло с висока твърдост 9H ефективно предпазва телефона ви от надраскване и удар. Благодарение на използването му повърхността на екрана е защитена от остри инструменти, удари и падане от височина. Протекторът остава устойчив и при значителни натоварвания – няма риск от счупване. Специално покритие ви позволява лесно и ефективно да се отървете от замърсяванията. Благодарение на това можете лесно да премахнете пръстови отпечатъци, дори ако по екрана има следи от мастни вещества.



Висока прозрачност и защита 



Защитното покритие не влияе на прозрачността на екрана, остава светло. Това се изразява в удобно използване на телефона. Друго предимство е използването на модерна технология, която предотвратява надничането на неща от екрана ви. Това е защитата на поверителността на потребителя.



Адаптация към екрана и лесна инсталация



Формата на стъклото се адаптира перфектно към екрана на телефона. Това се изразява в много проста инсталация. Ако следвате инструкциите на производителя, можете да го инсталирате сами и да изключите появата на въздушни мехурчета под повърхността на протектора.



Колективна опаковка



Закаленото стъкло се предлага в сборна опаковка, която съдържа до 40 броя. Този комплект е предназначен основно за търговия на едро. Кутията идеално пасва на витрината на магазина, където изглежда интересно и естетично.
6941237128232

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: