Протектор Samsung Screen Protector 2бр за Samsung Galaxy S23, EF-US911CTEGWW, Clear

Референция: 8806094772708

35,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Векторно изкуство, икони и графики на логото на Samsung за безплатно изтегляне

 

Много ясна защита

Пазете екрана си защитен, докато се наслаждавате на същото оригинално, приятно и отзивчиво докосване. Усещането и външният вид на протектора на екрана са толкова чисти, че е трудно да се каже дали е закрепен или не.

Едната ръка държи телефон с прикрепен протектор на екрана, докато палецът нежно докосва екрана, за да демонстрира високата чувствителност на допир на защитата. Телефон Galaxy S23 с поставен протектор на екрана е поставен върху цветно изображение, което може да се види през устройството толкова ясно, колкото през стъкло.

Добавен защитен щит

Кажете сбогом на досадните пръстови отпечатъци или драскотини. Избягвайте нежелани повреди с покритието против надраскване и пръстови отпечатъци на екрана.

Устройство Galaxy S23 с поставен протектор на екрана е поставено върху твърда повърхност. Показани са две ръце, държащи телефон Galaxy S23 с протектор на екрана, които драскат екрана с ноктите си, за да разкрият слоя против надраскване.

 

 

Монтажът се извършва лесно и бързо

Предлага се с монтажна рамка, която позволява прецизно подравняване на протектора и предпазване от мехурчета. Инсталирайте като професионалист, в комфорта на вашия дом.

 

Докато защитавате телефона си, вие също така запазвате околната среда. Можете да допринесете за опазването на ценните световни ресурси, като закупите продукта, изработен от рециклирани материали, сертифициран по UL.

 

Протекторът на екрана е показан заобиколен от дебели зелени листа. Текстът е: ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРОТЕКТОР ЗА ЕКРАН (EF-US911) СЪДЪРЖА МИНИМУМ 20% РЕЦИКЛИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ СЛЕД ПОТРЕБИТЕЛЯ.

 

8806094772708

Техническо описание

Цвят
Clear
Съвместими модели
Samsung Galaxy S23
Материал
TPU
Технологии
Anti-shock

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: