Стъклен Протектор Wozinsky Privacy Glass за iPhone 14 Pro Max, Privacy

Референция: 9145576258231

19,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Защита на поверителността. Благодарение на филтъра Anti Spy само вие можете да видите какво се появява на екрана на смартфона. Екранът ще изглежда празен за човек, който гледа от различен ъгъл. Можете свободно да изпращате лично съдържание, напр. при пътуване с автобус.

Предпазител за екран. Ако смартфонът изпадне от ръката ви, стъклото ще поеме цялата енергия от падането. Въпреки че самият той може да се повреди, по този начин предпазва повърхността на деликатния екран.

Лесен за сглобяване. В комплекта ще намерите всичко необходимо за правилното поставяне на стъклото върху екрана на смартфона. Лесно е и не изисква специализирана поддръжка.

Без това да засяга функционалността на смартфона. Въпреки че стъклото е масивно, то по никакъв начин не пречи на стандартната работа на устройството. Изображението остава живо и чувствителността не се нарушава. Вие използвате устройството по обичайния начин. Стъклото е обградено от подсилена рамка, която се отразява положително не само на външния вид на смартфона, но преди всичко е допълнителна защита на ръбовете. Така няма да има грозни пукнатини и под стъклото няма да попаднат частици.

9145576258231

Техническо описание

Цвят
Privacy
Съвместими модели
Apple iPhone 14 Pro Max
Материал
Закалено стъкло

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: