Стъклен протектор Spigen ALM Glass FC за Google Pixel 8, Black

Референция: 8809896746670-AGL06351

35,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Закалено стъкло с революционен метод на монтаж - ако сте се плашели от този аспект с използването на закалено стъкло досега, проблемите ви току-що са решени!



Закаленото стъкло от серията AlignMaster на Spigen за е обезопасено с монтажна рамка, перфектно изрязана към предната част на телефона, благодарение на която можете да го позиционирате перфектно върху екрана. Производителят опрости метода на сглобяване до такава степен, че е напълно интуитивен за всеки потребител.



Glass FC AlignMaster е продукт, идеално пригоден за дисплея на вашето устройство, оборудван с капак, калъф.

Full Cover, известен още като Case Friendly, означава, че стъклото е подрязано, така че да не се захваща в кутията, което предотвратява случайното отлепване на стъклото.



Закаленото стъкло с дебелина 0,3 мм има повърхностна твърдост 9H, което е почти максималният резултат от степента на устойчивост на надраскване, която може да се постигне.

Допълнително олеофобно покритие предотвратява прекомерното оставяне на пръстови отпечатъци или други замърсители и предпазва от допълнителни драскотини.

Минималистичният дизайн с прецизни изрези и кристална прозрачност гарантират невероятно потапяне в устройството, което прави лесно да забравим, че имаме стъкло върху него, което ни дава допълнителна защита.
8809896746670-AGL06351

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Google Pixel 8
Материал
Закалено стъкло
Количество опаковка
1

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: