Стъклен Протектор Spigen Glas.TR ”Ez Fit”, 2-Pack за Samsung Galaxy S24+ Plus, Clear

Референция: 8809971223355-AGL07432

42,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Закалено стъкло с революционен метод на монтаж - ако досега сте ви уплашили с този аспект с помощта на закалено стъкло, тогава вашите проблеми току-що са решени!

Закаленото стъкло на серията „EZ Fit"от Spigen е закрепено с перфектно нарязан отпред на телефона с монтажна рамка, което ви позволява да го позиционирате перфектно на екрана. Производителят опрости метода на сглобяване до такава степен, че е напълно интуитивен за всеки потребител.

Privacy стъкло е тънко покритие, което се втвърдява до 9H твърдост в процеса на производство и втвърдяване. Това го прави устойчив на драскотини дори при контакт с остри като ключове или нож предмети.

Стъклото е покрито с олеофобски и хидрофобни слой, което предотвратява оставянето на пръстови отпечатъци или други замърсители на екрана. Той е кристално чист и перфектно предава показаните цветове. Той също така няма ефект върху чувствителността на допир и има изключителна гладкост, което прави ръководенето на пръста си по екрана удоволствие.

Допълнителната му функция е защитата на неприкосновеността на личния живот - стъклото под определен ъгъл блокира светлината, която излъчва дисплея, така че ефектът да се постигне, както при банкоматите.

По-специално, стъклото е посветена на защитата на екрана от драскотини и свежда до минимум риска от повреда на екрана по време на изненадващо падане.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ:

1) Започнете инсталацията в банята веднага след банята - пара ще поеме целия прах от атмосферата и няма да пречи на инсталацията.

2) Почистете добре и обезмаслете повърхността на екрана, след това със суха кърпа, полирайте я на светкавица.

3) Нанесете рамка със запечатано стъкло в предната част на телефона.

4) Отстранете рамката заедно с предпазния филм. Отървете се от въздушните мехурчета, внимателно натискайте цялото нещо с кръгови движения за няколко десетки секунди. Направете това, така че лепилният слой да се свързва с екрана възможно най-плътно.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:

- 100% оригинал

- Опаковани в оригинална опаковка

- Твърдост 9H

- Смляни ръбове 2.5D хубаво на допир

- Допълнителен олефобски слой

- Защита на личните данни

- Не влияе на функционалността на докосване

- Размери: 143х68мм

Комплектът включва:

2 х Стъкло Spigen Glas.TR „Аз Fit“ Поверителност

1 x Комплект за монтаж

8809971223355-AGL07432

Техническо описание

Цвят
Clear
Съвместими модели
Samsung Galaxy S24+ Plus
Материал
Закалено стъкло
Количество опаковка
2

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: